Slovenija /slovenija/crna-kronika

Velik preobrat: Danijev morilec izpuščen na prostost

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • atamama 12:35 10.julij 2026.

In vrnil se bo v okolje kjer je že bil moteč sedaj bo pa strah in trepet. Poznam enega psihiča, nadleguje ljudi po eni od sosednjih ulic... Na sprehodu me je ustavil in se šopiri, grozil z nožicem in ko ...prikaži več sem ga ''malo'' prizemljil je grozil, da me bo ubil, ker on je bil v norišnici in mu nihče nič ne more... In ko, če bo nekdo branil svoje življenje ali življenje bljižnega bo tožilstvo z vso paro poskušalo prikazati prekoračen silobran, da ji ni sram, ja res jih ni. Sicer pa če bi njih nadlegnil?

• realmadrid4 12:55 10.julij 2026.

Ko bo narod vzel sodstvo v svoje roke, takrat veš da bo 20 let prepozno, čustva do takšnih izmečkov so uničila države, zato pa imamo migrante posiljevalce in morilce.

• Bizgec 13:08 10.julij 2026.

A ni "zabavno", da so pijanost in narkotiki pri nasilnih dejanjih olajševalne okoliščine, v prometu pa ne? Zakaj je temu tako? (ok, ignorirajmo par člankov stran, ko je nek kreten na tabletah s 100+km/h zbil peško v naselju in dobil... dve leti)

• Kmodri_ 13:30 10.julij 2026.

Seveda je za nepoznavalce našega pravnega sistema, ki ne deluje po ZKP!

• maček 14:38 10.julij 2026.

Toooo,sudije,vrhunsko bravo,1000% plače gor.splača se biti kriminalec in morilec,tooo,čestitam za uspešno opravljeno delo.

• Gadje 13:54 10.julij 2026.

Ma kaksen uboj na mah! To je bil umor. Ven so ga vrgli iz lokala in je nazaj prisel z nozem, naklepno da ga umori, iz mascevanja. To je bil umor. V nekaterih drzavah v USA bi verjetno bil obsojen ...prikaži več na "smrt", ne pa v Sloveniji, kjer je na prostosti. Sedaj pa odštevajte čas, ker v priporu je bil na veliko na drogah, in zunaj bo slej kot prej spet koga pokončal.

• 4krogci 14:19 10.julij 2026.

Ee zdej ga je pa Štrukelj res najebu…sezona na njega je odprta…sigurno bo koncal kje na Kosoudu!!

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.