Slovenija

Velika novost v trgovinah Hofer

Komentarjev 26
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • 4krogci 13:32 26.februar 2026.

To kao novost? Pri nas bodo imel sam svoje nekvalitetne zadeve za par centov nizje kot original izdelki, medtem pa v nemciji,avstriji,.. sirijo nabor ponudbe priznanih/uveljavljenih znamk…in to bl poceni kot pr nas! Zravn vsega te pa se na blagajni ne preganjajo!!

• munja 14:51 26.februar 2026.

Kdo ti pa brani, da greš v Nemčijo ali Avstrijo nakupovat???

• mateja04 12:11 26.februar 2026.

Če prodajaš klump, je čisto vseeno, kako ga razporediš po trgovini, kakšno blagovno znamko nosi, kako izgleda embalaža... NE, HVALA.

• Ender3 12:21 26.februar 2026.

Imaš prav.. vse je po Hofer če ti jo Bradavičar oglašuje..

• munja 14:49 26.februar 2026.

Daj endrkač, spelji se nekam s svojimi maloumnimi komentarji, pa ne žali ljudi, katerim ne sežeš niti do nohta na nogi !!!!!!!

• bobubob 12:20 26.februar 2026.

Koliko sekund pa bo po novi 'izkušnji' še ostalo kupcu na blagajni? Da plača in da se pobere? Bodo tudi tu pričeli še intenzivneje posiljevati kupce z 'aplikacijami in pikami' in pa seveda s kartičnim plačevanjem, tako kot drugje?

• Toma 12:42 26.februar 2026.

Manjkajo samo samopostrežne blagajne, kjer se vse ustavi, če vzameš kombinacijo nekaj težkega in lahkega ali alkohol…

• Pipec 12:44 26.februar 2026.

Opažam občuten padec kakovosti pri robi za široko potrošnjo in orodju. Sicr pa prodajalci to vedo, ker so mi sami povedakli, ko sem vrnil podlogo za jogo z napako, da jim je padla kontrola blaga, zato pa, pri vračilih ne ...prikaži več ne komlicirajo. Smo kup dreka pač.

• Nevica 23:44 26.februar 2026.

Še malo pa ti bodo vse zmetali kar skozi okno na parking. Zame je nakup v Hoferju izredno stresen, ker preprosto ne morem tako hitro zlagati....

• Nevica 23:48 26.februar 2026.

Aja, tem je nekdo napisal: kdo te pa sili kupovati v Hoferju. Meni je to najbljižja trgovina - vendar bo treba spet malo dlje, ker enostavno določenih stvari NI. Toaletni papir 4 slojni je tanjši od sparovega Budget papirja - ...prikaži več včasih je bil kvaliteten izdelek. Bel kis sem že skritizirala ...

• suzana162 18:47 26.februar 2026.

Žal Hofer že dolgo ni več to kar je bil...taboljše firme so zamenjali z klumpom...klobase,adijo...nikakve...da se o zelenem mesu in plesnivih mesnih izdelkih na njihovih policah sploh ne pogovarjamo...mleti česn v paketkih,zelen ali temno rjav,smrdi po plesnobi,mleta kumina,je tako fino ...prikaži večo mleta,da je pol paketa cele ali polovične kumine...toliko o hofer kvaliteti....

• munja 19:27 26.februar 2026.

Kdo te pa sili, da kupuješ v Hoferju, saj je še dosti drugih trgovin.

• Nevica 23:42 26.februar 2026.

kar naenkra je izginil kis Condimento bianco od Costella - sedaj je ena kisla griža od Cuccine. Porazno! Danes so imeli ene vložene kumarice, ki so bile kot iz gume...porazno! Lahke cockte dobijo po en paket in jih zložijo na ...prikaži več dno palete, da sploh do nje ne moreš... Porazno! Pakiranega petršilja ni. Porazno!

Garancija 14:38 26.februar 2026.

Stranke je lahko izgubiti,težje jih je pridobiti,samo ne s tako kvaliteto kot je bila do zdaj

Garancija 14:40 26.februar 2026.

Se že pozna,trgovine so že brez kupcev

• munja 14:53 26.februar 2026.

Garancija ne zavajaj, ker nimaš prav. Pred dvema urama sem bil v Hoferju, delale so tri blagajne, polno ljudi, prodajalke robo zlagajo na police, tako da ne vem kje živiš.

• Nevica 23:43 26.februar 2026.

Kvaliteta ponudbe samo pada!

Garancija 07:54 27.februar 2026.

težko je priznati resnico

• Nevica 23:49 26.februar 2026.

Golobovi davki očitno vse navdušujejo - verjetno padanje kupne moči potegne za seboj krčenje ponudbe. Slaba vlada kvari življenje in biznis.

• Nevica 23:37 26.februar 2026.

Izginjajo izdelki, ki smo jih vajeni. bo treba pa drugam!!!!! Po petršilj in pijače brez sladkorja, pa temeljni slovenski nabor slovenskih blagovnih znamk je za vsako trgovino nujen. Ker če mi manjka Argeta pašteta, bom vse kupila tam kjer jo ...prikaži več imajo...Zaradi goloba kupujem manj - ne pa drugih artiklov!!!! Slovenci so zvesti svojemu okusu.

• kristina601 17:10 26.februar 2026.

tudi v Tušu ne prodajajo več kondomov, ker jih oni 75+ ne potrebujejo več, tako da ti je že predhodnik odgovoril...imajo pa hrano za mačke in pesek, to verjetno iščeš.

• Gargamel1 14:16 26.februar 2026.

Kje majo pa kondome?

Bozo53 15:11 26.februar 2026.

Hofer že nekaj časa mi konkurenčen, saj so po cenah takoj za Mercatorjem, kvaliteta izdelkov je pa na ravni S. Koreje.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.