Slovenija

Velika podražitev: Za vozovnico boste morali odšteti tudi 12 evrov

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • bobubob 08:33 01.julij 2026.

Preživeti en dan na klimatiziranem vlaku, medtem ko potuješ po Sloveniji, pa če upoštevaš še vmesne občasne popestritve z avtobusnimi vožnjami - ne more biti poceni. To je luksuz. In luksuz se plača.

Leon 08:49 01.julij 2026.

ORIENT EXPRES je pase ...DEŽELA EXPRES je trend .

• rd2dmk2 08:49 01.julij 2026.

včasih si zamudil in komaj ujel vlak in je moral kondukter napisat cel spis da si dobil vozovnico in ni bilo težko in ni bilo dodatno zaračunano. in je za povrh še nosil kup gotovine okol po vlaku. danes pa- ...prikaži več- mobilci kartice tehnika . par pritiskov na gump ali tapkanj po zaslonu in evo karte pa 12€. hecno je pa to da menda vlaki tolk zamujajo da .. kupiš kartov za tistega ob 15 uri in prideš ravno prav za tistega ob 14 uri. zdej naj še debili iz SŽ ugotovijo da nima karte za parvi termin ....

• rd2dmk2 08:54 01.julij 2026.

...... in me ne spustijo na zamudnika ki pride namesto točnega...in ko nam BS žuga da moramo imeti pri sebi za 72 ur gotovine, nas vsa država sili v plastiko in virtulani denar. to bom lahko šel na vlak jebem ...prikaži več vas če bi crknilo tisto električno teslo za izdajo kart na zakotni postaji nekju na robu države. ja ni blema sam 12€ doplačam na vlaku. imam predlog uprava SŽ iz LJ v zadnji Klanec in obvezno na šiht z vlakom. pa naj uživajo banda.

• bandit 10:10 01.julij 2026.

To jes, pred 50 leti sem potoval z vlakom iz naše vasi do LJ, čas 1 ura z gomulko, danes z modernimi vlaki Stadler, simens pa ura in 15 minut. Se je proga raztegnila. Ma spelte se iz moje vasi ...prikaži veči do LJ po AC kljub zastojem 30 min.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.