Svet

Donaldu Trumpu zaušnica, kot jih ni vajen: Takoj mora prenehati!

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • sandi76 21:42 07.avgust 2026.

Ubogi cirkusanrt , le kje bo pa sedaj plesal !

• Smetfor 20:47 07.avgust 2026.

Čudno da raje ne naredi bordela.

eeee 22:49 07.avgust 2026.

To itak že je. Saj vidiš, da je prva "dama" kurba, ki se je prodala za velik denar.

ROGLJIČEK 22:49 07.avgust 2026.

V kolikor Nataša Pirc Musar ne poda odstopne izjave,imamo opravka z edino članico v EU,katera še nima ustave.

MS 18:00 07.avgust 2026.

"Donaldu Trumpu zaušnica", še boljši bi bil "vritnjak" iz Bele hiše!

eeee 22:46 07.avgust 2026.

Predlagam, da podre celo belo hišo in namesto nje zgradi zlato hišo. Iz čistega zlata. Pa velik volančki, štukaturami, kipci samega sebe v razlicnih velikostih izvedbah in pozah. Za razvetljavo pa rumene, rdece, modre in zelene lučke, ki bi utripale ...prikaži veče v različnih vzorcih, ritmih... to bi blo res super. Naj pokaže, da je on glavni

ROGLJIČEK 23:13 07.avgust 2026.

What the fuck is going on in Slovenie !!!! Kaj NATAŠA PIRC MUSAR še čaka ? Zakaj ne poda izstopne izjave ?

• francisca1 18:37 07.avgust 2026.

Potem ko so me ogoljufali glede moje naložbe, sem imel zelo težave, a sm si kasneje uspel opomoči z naložbo, potem ko sem se obrnil na to ekipo za okrevanje na Trustwavehackerstech @ gmail com.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.