Pozdravljeni, ponujamo hitra in varna posojila. Dajem resna in zanesljiva zasebna posojila v razponu od 2.000 € do 4.000.000 €. Potrebujete hitro financiranje za svoje projekte?
Če vas to zanima, me kontaktirajte po mojem e-pošti: marijarajevic259@gmail.com
To pa res ni razmetavanje denarja. Gre za odkrivanje nase zgodovine, nova vedenja. Za razliko od kupovanja nemskega, židovskega in ameriškega zelezja, ki pa res ničemur ne služi. Da bomo kaj? Se branili pred Rusijo?? Ki nam nič noče. Pa… ...prikaži veča Grenlandijo? Kaj nas briga Grenlandija, naj to rešujejo Danci sami pa kdor hoce. TO je resnicno razmetavanje. Pa neki muzeji odcepitve, ceprav isto področje veliko bolj profi pokriva MNZ.
Pozdravljeni, ponujamo hitra in varna posojila. Dajem resna in zanesljiva zasebna posojila v razponu od 2.000 € do 4.000.000 €. Potrebujete hitro financiranje za svoje projekte? Če vas to zanima, me kontaktirajte po mojem e-pošti: marijarajevic259@gmail.com
Lepo se razmetava z denarjem, ki ga manjka. Naj bodo penzijci lačni, bodo dlje živeli!
To pa res ni razmetavanje denarja. Gre za odkrivanje nase zgodovine, nova vedenja. Za razliko od kupovanja nemskega, židovskega in ameriškega zelezja, ki pa res ničemur ne služi. Da bomo kaj? Se branili pred Rusijo?? Ki nam nič noče. Pa… ...prikaži veča Grenlandijo? Kaj nas briga Grenlandija, naj to rešujejo Danci sami pa kdor hoce. TO je resnicno razmetavanje. Pa neki muzeji odcepitve, ceprav isto področje veliko bolj profi pokriva MNZ.