Najkrajšo bodo pri tej vladi tudi potegnili upokojenci. Javnemu sektorju se višajo plače tudi do 12 procentov, upokojencem pa bodo povišali pokojnine za 2 procenta, dali 20 EUR več regresa in kao izredno uskladili pokojnine za 1 procent decembra 2019 halo!!!
groza. Država se meri po tem, kako tretira svoje otroke in starostnike. Vazno je, da je za ogromno novih placnih razredov tam gor. visoko. To ni dovolj niti za oskrbo v domu, Pa četudi starostnik proda svoje imetje.
Pri nas je novica dneva, da bodo upokojenci prejeli zasluženo pokojnino. Da dol padeš. Vprašajte tov. Ropa, ki nam je pred leti v imenu države "olastninil" eno pokojnino.
Jaz sem enostavno vsak teden $ 7546 do $ 9284 samo s tem preprosto delo od doma. Prejšnji mesec sem dobil $ 29746 iz tega dela. Neverjetno in enostavno delati in redni dohodek je neverjeten. Predlagam vam, da se zdaj… ...prikaži več vključite v to službo kot delovni čas in zaslužite več kot polni delovni čas, tako da sledite tej povezavii. Vs0 srečo ....
....... >>>>>>> http://www.Internet43.Com
Butast naslov! Če bi se novinar poglobil, bi ugotovil naslednje: - pokojnina bi morala biti izplačana na začetku ali vsaj na sredini meseca, ne pa na koncu (kriv je Rop (nomen est omen = vse je v imenu), ki je… ...prikaži več pred desetletji prestavil datum izplačevanja pokojnin),
- najnižja starostna pokojnina za polno delovno dobo bi morala pokriti osnovno bivanje v domu upokojencev,
nadaljevanje komentarja: - letni dodatek bi moral biti za vse enak, npr. v znesku povprečne pokojnine za polno dobo, ne pa da se razlikuje glede na višino pokojnine
Glede na zgornje, ni razloga za veselje!
Najkrajšo bodo pri tej vladi tudi potegnili upokojenci. Javnemu sektorju se višajo plače tudi do 12 procentov, upokojencem pa bodo povišali pokojnine za 2 procenta, dali 20 EUR več regresa in kao izredno uskladili pokojnine za 1 procent decembra 2019 halo!!!
Upokojenci vedno potegnemo na kratko. Ko se jemlje, se jemlje največ pri pokojninah, ko pa se deli, pa se najmanj upokojencem.
groza. Država se meri po tem, kako tretira svoje otroke in starostnike. Vazno je, da je za ogromno novih placnih razredov tam gor. visoko. To ni dovolj niti za oskrbo v domu, Pa četudi starostnik proda svoje imetje.
Pri nas je novica dneva, da bodo upokojenci prejeli zasluženo pokojnino. Da dol padeš. Vprašajte tov. Ropa, ki nam je pred leti v imenu države "olastninil" eno pokojnino.
"veseli" mesec za upokojence????????
res je bolje da bi bili tiho
Zelo ponizujoc naslov mogoce se smeji pescici upokojencem vecini gre na jok .
Jaz sem enostavno vsak teden $ 7546 do $ 9284 samo s tem preprosto delo od doma. Prejšnji mesec sem dobil $ 29746 iz tega dela. Neverjetno in enostavno delati in redni dohodek je neverjeten. Predlagam vam, da se zdaj… ...prikaži več vključite v to službo kot delovni čas in zaslužite več kot polni delovni čas, tako da sledite tej povezavii. Vs0 srečo .... ....... >>>>>>> http://www.Internet43.Com
Butast naslov! Če bi se novinar poglobil, bi ugotovil naslednje: - pokojnina bi morala biti izplačana na začetku ali vsaj na sredini meseca, ne pa na koncu (kriv je Rop (nomen est omen = vse je v imenu), ki je… ...prikaži več pred desetletji prestavil datum izplačevanja pokojnin), - najnižja starostna pokojnina za polno delovno dobo bi morala pokriti osnovno bivanje v domu upokojencev,
nadaljevanje komentarja: - letni dodatek bi moral biti za vse enak, npr. v znesku povprečne pokojnine za polno dobo, ne pa da se razlikuje glede na višino pokojnine Glede na zgornje, ni razloga za veselje!