A je Ir.K. naredila te joške?...Če vas moti avtor/ica članka,potem ne klikajte.Škoda,da ne delajo tudi silikonskih možganov(ali ste morda prvi lastnik).Vesna pa...komur je všeč je,komur ni,pač ni...joški so le del človeka
MIslm sj razumem pač..vsak lahko dela s svojim telesom kar hoče. Ampak za moje pojme je ona imela čist lepe prsi pred operacijo, zdej po operaciji pa zgledajo prsi samo umetne ne pa lepše. Prej pokvarjo k pa izboljšajo. Ampak… ...prikaži več pač to je moje mnenje. Če se ona dobr počut z takimi prsi hvala bogu naj se. Ampak se mi zdi pa škoda no ker je bla prej čist lepa zdej pa....eh... kokr če.
Tolk denarja, pa tako slabo narejeno. Sorry, res ni reklama za kirurga.
ogabno...
sexy?? kaj vam ni jasno?
ne se čudit. to je vendar običajno skrpucalo od Ir.K.
jaz sem bil prepričan da ni grdih žensk ampak ta pa je
Zelo slabo narejeno, preveč narazen so.
Manjka ji samo še umetna zobna proteza, pa bo popolna.
Seksi? A to, da sta kot žogi in štrlita v zrak vsaka v svojo stran je seksi?
baba s silikoni v joškah ne more in ne sme imeti iq več kot 85!
Ja pa kaj !!! SAJ NISO NJENE , njena je SAMO KOŽA ČEZ !!!
A je Ir.K. naredila te joške?...Če vas moti avtor/ica članka,potem ne klikajte.Škoda,da ne delajo tudi silikonskih možganov(ali ste morda prvi lastnik).Vesna pa...komur je všeč je,komur ni,pač ni...joški so le del človeka
Moj Bog, moj Bog, zakaj si me zapustil?
Vesna OGRIZEK, tako se je pisala v prvem zakonu. Če bi nosila ta priimek, balončkov sigurno nebi bilo !!!
Opet če da navali njen jureĆek..
če se ona bolje počuti s silikoni ok, drugače pa mene boli k....za njene silikone
MIslm sj razumem pač..vsak lahko dela s svojim telesom kar hoče. Ampak za moje pojme je ona imela čist lepe prsi pred operacijo, zdej po operaciji pa zgledajo prsi samo umetne ne pa lepše. Prej pokvarjo k pa izboljšajo. Ampak… ...prikaži več pač to je moje mnenje. Če se ona dobr počut z takimi prsi hvala bogu naj se. Ampak se mi zdi pa škoda no ker je bla prej čist lepa zdej pa....eh... kokr če.