Dokler imajo kmetijo lačni ne bodo. Če se ne motim vesna živi z staršema, ki imata verjetno neko penzijo, torej ravno konec od vsega hudega ne morejo narediti.
Odkar sem začel delati na spletu od doma, zaslužim 95 USD na ur0. Neverjetno, edino kar potrebuje je enostavno tipkanje in dostop do interneta.
Začel sem tukaj .......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦
Članek je bil objavljen že dolgo nazaj pa vseeno. Veliko je bilo že napisanega o tem, da je z Vesno nekaj narobe in da nikoli ne bo našla moškega, vendar nihče konkretno ne pove kaj točno je z njo narobe,… ...prikaži več da ji ne uspe najti partnerja?
Ja,pa res nimate več vsebine,da takšne limonade objavljate.....
Kakšno zvezdnico, pa vi ste res bolani!!!
Zakaj pa ne ? Tudi Pahor je predsednik države.
Dokler imajo kmetijo lačni ne bodo. Če se ne motim vesna živi z staršema, ki imata verjetno neko penzijo, torej ravno konec od vsega hudega ne morejo narediti.
Halo, decembra? Mislim, da je sedaj konec maja.So to potem novice? Če mi zjutraj zamudijo s časopisom, je zame to stara novica!
Bedaste novice
Naj zamenja številko in jo ne objavlja....
Odkar sem začel delati na spletu od doma, zaslužim 95 USD na ur0. Neverjetno, edino kar potrebuje je enostavno tipkanje in dostop do interneta. Začel sem tukaj .......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦
Članek je bil objavljen že dolgo nazaj pa vseeno. Veliko je bilo že napisanega o tem, da je z Vesno nekaj narobe in da nikoli ne bo našla moškega, vendar nihče konkretno ne pove kaj točno je z njo narobe,… ...prikaži več da ji ne uspe najti partnerja?