V tem clanku je bolj on ena kes pi**a.Ce bi bil res taki dober budy kot pravi, bi lepo zanikal zgodbo, obrnemo stran, ugasnemo luc in gremo dalje. Tako pa neko namigovanje samo, da se clovek pojavi v javnosti… ...prikaži več in se bolj pogreva zgodbo. Sicer pa je meni Vesna cisto mimo, samo taksni ljudje kot je ta trenercek pa berk in bruh.
..ne vidim kaj vidjo na njej. Je pa toliko lepih slovenk okoli.. ampak nej jo majo teli razni "uspešneži", več jim ne privoščim.
Ji lahko Čepinova da kakšen nasvet kako zaslužiti. Raznih direktorjev, poddirektorjev, ... je na UKC LJ in UKC MB več kot dovolj.
tale vase zaljubljen kmet samo pozornost išče
ko greš od mafije št. 1 v prestolnici k malo manj prefinjeni mafiji v maribor
Pipca se je zaprla, oći pa kaj več ne da....bo treba delat za futer Vesna
In koga vse to sploh zanima????
S čem se pa tale Vesna ukvarja , da jo je treba trenirat. A kasaško teče , al skaće čez zapreke v parkurju.
Nope....samo komentar sem prišla napisat
verjetno je to šoprt pod imenom sex na dolge proge???
haha..slovenke palijo na srbe, to je jasno ....hvala slovenkam
sicer ta ženska NI lepa in ne vem kaj vidiš na njej stari
tebe stela, tebe!
Pošteni je ne zmorejo financirati(ali je pa ne želijo). Je pač pupa izredno drag model za vzdrževanje.
Saj se lahko palijo nanje, samo poglej te bicepse..
tudi meni bi pasalo mal treninga z Vesnojurček očitno ne zmore več
V tem clanku je bolj on ena kes pi**a.Ce bi bil res taki dober budy kot pravi, bi lepo zanikal zgodbo, obrnemo stran, ugasnemo luc in gremo dalje. Tako pa neko namigovanje samo, da se clovek pojavi v javnosti… ...prikaži več in se bolj pogreva zgodbo. Sicer pa je meni Vesna cisto mimo, samo taksni ljudje kot je ta trenercek pa berk in bruh.