Ne prides drugace ven iz doline. Edino cez hrib pa po kolovozih do Repč, ampak si potem tam cisto na drugem koncu. Ali pa varianta v strm hrib na cesto Škofljica - Mali vrh. Poznam tisti konec zelo dobro, ker… ...prikaži več sem nestetokrat kolesaril tam okoli.
Sedaj je tudi precej bolj jasno zakaj so nepremičnine v naselju do katerega vodi cesta pod viaduktom, opazno cenejše kot v sami Škofljici in večino ostalih naseljih, ki spadajo pod občino...
Ne hodite pod viadukt pa bo
Ne prides drugace ven iz doline. Edino cez hrib pa po kolovozih do Repč, ampak si potem tam cisto na drugem koncu. Ali pa varianta v strm hrib na cesto Škofljica - Mali vrh. Poznam tisti konec zelo dobro, ker… ...prikaži več sem nestetokrat kolesaril tam okoli.
A ga je gradbeni inženir Mijić gradil? Prašam za kranjskega opankarja.
Pa kdaj bodo že zrihtal tisto streho na kredarici,bo kmalu zima?
Tle dol bolj ljudje padajo ne pa tolk materijal!
Sedaj je tudi precej bolj jasno zakaj so nepremičnine v naselju do katerega vodi cesta pod viaduktom, opazno cenejše kot v sami Škofljici in večino ostalih naseljih, ki spadajo pod občino...
....DARS razpada, samo povemo...
Je rekla GOSPA VESNA da je ENA DEBELORITNA ŠIVILJA MAZNILA DVA IN POL MILIJONA
Olala, fantodfare, sem srečal župana tvoje opcije, pa me ni takoj opazil...je gledal mlade fantke, ministrante....
Verjamem, da si od fare, ampak fant definitivno nisi..., kajne Jozo Ritnik!?
MarkoSkače jebo ti jozo vse po spisku
Ne bo šlo, Jozo jebe edino samega sebe, ampak je prebutast, da bi to pokapiral, he, he...
Tukaj je nedavno oni model grozil, da se bo fuknil dol. Ne vem, kakšen je bil epilog takrat.
Lepo je poletu dol….zdej k so pa pa prebivalci spofi dobil svojih 5minut pozornosti pa gas naprej z novicami