Kaj je za vas lepota? Še tale tamlada je grda, "kot smrtni greh", s "fernandel ksihtom", obup pri teh letih, no ja "kilometrina tudi svoje naredi". Res, mogoče je tale babura, babica, kdaj izgledala kaj bolje, sedaj pa je kot… ...prikaži več vsaka 80-letnica, "stara kanta".
Kaj je zate lepota? Ne nam ponujat tisto ga.Helbl, ki je tipičen primer neurejene ženske, ki je odvisna od alkohola..Ali pa Bah-Žibert, ki kar žari od pomanjkanja ženskih hormonov in suhih ust..
Saj mogoče je bila babica res lepa ampak mušter se je potem malo pokvaril ali pa so bili dedku všeč konji in je pač ratalo to, kar ima trenutni PV v rokah. Sicer pa o ''lepotici'' veliko pove dogodek na… ...prikaži veča punti v Piranu. Se je znan pevec sprehajal s Tino, ona komajda da je znala hoditi.... Pa je ženski del gostov na kavi bil enoten z komentarjem, da je je tako dober dec dobil tako grdo babo.....
Ojoj, saj če mi moja soseda ne bi razložila kakšne so babe z dedci bi se nasmejal tvojemu komentarju. Vendar je PV lep primer dedca, ki je imel probleme, sestra ene podrepnice pa je malo ''zaplesala''. Vse skupaj začinjeno s… ...prikaži več tem, da je prva žena namesto ''zapeljevanja'' morala ''rihtati'' otroke daje pozitivne rezultate kubini, samo njemu, ne pa tudi tistim, ki jih je zaplodil. In kot gorski petelin, dobro idejo zaradi uscanega mesa izničil, kajne Ender?
Bravo Jožica830, toliko nepotizma kot smo se ga nagledali pod Golobom, ga v Sloveniji še ni bilo......"nepotizem" je zadeva, ki se jo obravnava znotraj boja proti KORUPCIJI, če v državi še je kakšna od institucij, ki si to UPA! Zaključek… ...prikaži večk je popolnoma logičen, čeprav je srakastičen......
Kva zdej, kaj si odkrila?. Da pod Janševo vlado nepotizem ne obstaja. Razlika je v tem, da ta obstaja na 30 let podlage in ne na 4 letnem mandatu te vlade..
Dajte no nehat s temi perverznimi naslovi...
Ne vem če so ravno perverzni ,so pa bizarni, vsaj jaz bi jim tako rekel.➕
Ja, pravilneje je tako, kot praviš, v vsakem primeru niso "diht" tam v uredništvu...
Če je ta ženska lepa sem jaz papež. Mene bi bilo sram, da imam v žlahti žensko z tako preteklostjo.
Bravo tako se napiše! Lepota se šteje znotraj ne zunanjost,pa tudi zunanjost nič posebnega!
tisti ki trdi da je ženska pri 80 ih lepotica je ali pijan ali pa zdrogiran
Ali pa oboje !
Ha Ha
Ali pa tisti, ki tako komentira je zagotovo aktivist Janezove stranke.
Me samo zanima v kateri nadzorni svet jo bo dal
V SDS to ni problem. O vsem demokratično odloča znan lastnik stranke.
Kaj je za vas lepota? Še tale tamlada je grda, "kot smrtni greh", s "fernandel ksihtom", obup pri teh letih, no ja "kilometrina tudi svoje naredi". Res, mogoče je tale babura, babica, kdaj izgledala kaj bolje, sedaj pa je kot… ...prikaži več vsaka 80-letnica, "stara kanta".
Kaj je zate lepota? Ne nam ponujat tisto ga.Helbl, ki je tipičen primer neurejene ženske, ki je odvisna od alkohola..Ali pa Bah-Žibert, ki kar žari od pomanjkanja ženskih hormonov in suhih ust..
Saj mogoče je bila babica res lepa ampak mušter se je potem malo pokvaril ali pa so bili dedku všeč konji in je pač ratalo to, kar ima trenutni PV v rokah. Sicer pa o ''lepotici'' veliko pove dogodek na… ...prikaži veča punti v Piranu. Se je znan pevec sprehajal s Tino, ona komajda da je znala hoditi.... Pa je ženski del gostov na kavi bil enoten z komentarjem, da je je tako dober dec dobil tako grdo babo.....
Od kot le, ti tolko všečkov. Pa ne, da se s tem sami zadovoljujete..Sliši se perverzno..
Ojoj, saj če mi moja soseda ne bi razložila kakšne so babe z dedci bi se nasmejal tvojemu komentarju. Vendar je PV lep primer dedca, ki je imel probleme, sestra ene podrepnice pa je malo ''zaplesala''. Vse skupaj začinjeno s… ...prikaži več tem, da je prva žena namesto ''zapeljevanja'' morala ''rihtati'' otroke daje pozitivne rezultate kubini, samo njemu, ne pa tudi tistim, ki jih je zaplodil. In kot gorski petelin, dobro idejo zaradi uscanega mesa izničil, kajne Ender?
Pa pokažite to lepotico v bikinkah-bolniki
Boš moral pa kam drugam pogledati. Žurnal ki znan po tem, da objavlja goloto..
Lepoto je podedovala tudi po babici … tale pa zmaga. Fetihova Ana je res mojstrica klepanja neumnosti.
Kje vidiš lepoto??
In kje lahko zaprti v kleti prepoznavate lepoto?..Res ste ubogi s tem željivim komentiranjem..
Po volitvah bo konec s tem pticom in njegovo nutrijo...
To si pa ti rekel. Za dober honorar in polisendvič . Se ti je splačalo?. Sam vprašam ?
Gospa je zafnana in misli, da je nekaj posebnega. Morala bi se skrivati in sramovati, se pa razkazuje z neprimerno obleko.
Kaj pa ti počneš na portalu. Glumiš afno in se prostituiraš za sektaško propagando..
Bravo Jožica830, toliko nepotizma kot smo se ga nagledali pod Golobom, ga v Sloveniji še ni bilo......"nepotizem" je zadeva, ki se jo obravnava znotraj boja proti KORUPCIJI, če v državi še je kakšna od institucij, ki si to UPA! Zaključek… ...prikaži večk je popolnoma logičen, čeprav je srakastičen......
Kva zdej, kaj si odkrila?. Da pod Janševo vlado nepotizem ne obstaja. Razlika je v tem, da ta obstaja na 30 let podlage in ne na 4 letnem mandatu te vlade..
Obe so grde
Spoštovane dame, če bi ve' dale skozi takšno četo dedcev kot jih je Tina, ne verjamem, da bi kaj boljše izgledale.
Pa kaj, si ji fouš. Njena se očitno ni obrabila, sicer ne bo zadovolila Roberta.
Lepota je subjektivna stvar, nekdo bi rekel, da je lepa tudi Robertinca !
Odvisno s kašnimi oči in skozi kakšna očala gledaš. Izbira Goloba je bila zagotovo subjektivna..
Janša je med drugimi ''svojci'' svojo snaho zaposlil na občini Grosuplje kot ''strokovno svetovalko''...eni nimate zgodovinskega spomina!
Pravi soseda, da Janez pa ''žihr''