saj jo ni odrinil,dotaknil se je hrbta..opazujte njene korake,zelo lepo elegantno ves čas hodi,niti malo se ni zamajala...naslov članka pa kot ,da jo je najmanj porinil po stopnicah itd.
Neverjetno, kakšna grobost baje ima zlomljeno roko pa nekaj reber+pretres možganov,izvin kolka in močno poškodovana OBA kolena,hude notranje poškodbe in vprašanje, če bo preživela.
Ohhhh, kakšno ponovno brezvezno natolcevanj pri Donaldu.. kdor se le za odtenek razume, na govorico telesa, ve, da je bila ta gesta, nadaljnji potek- smer hoje..
saj jo ni odrinil,dotaknil se je hrbta..opazujte njene korake,zelo lepo elegantno ves čas hodi,niti malo se ni zamajala...naslov članka pa kot ,da jo je najmanj porinil po stopnicah itd.
Ja saj vidiš, kdo je avtor "članka".
Nekateri novinarji ste pa res prizadeti.
Jaz ne vidim, da jo je odrinil. Tisti , ki je to pisal, ima privide verjetno je iz stranke radikalne levice.
Najmanj 10x sem znova pogledal tale video. Ne vem, očitno sem butast, ampak jaz ne vidim, da bi jo na kakršenkoli način odrinil???
Ah, saj se vidi, AHF inteligenca z IQ domače kure. Pred tabo je še svetla bodočnost in kariera. Bi rekel v čiščenju sanitarij na tromostovju.
Tisti, ki je napisal ta članek je grdo odrinjen v glavi!
A spet manipulirate in nabijate laž? On bo zmagal, vam prav ali ne!
Nisem opazil ne enega ne drugega,toraj mediji zopet delajo iz komarja slona.
Kaj vse se poroča. Čisto normalni premiki so bili, kar mediji označujejo za nasilje. Naj se ozrejo za pravim nasiljem.
Če jo nalom a smo potem v vojni z ZDA?
Ne, ker je samo ona tepene( Slovenija)..Vojna je, dokler se dva med sabo grabita.. če pa samo eden enega pedena ..
Neverjetno, kakšna grobost baje ima zlomljeno roko pa nekaj reber+pretres možganov,izvin kolka in močno poškodovana OBA kolena,hude notranje poškodbe in vprašanje, če bo preživela.
Uboga A.H.F., kako je občutljiva. Verjetno če ga dobi samo pol centimetra tuli, da je bila grobo pof......
Ohhhh, kakšno ponovno brezvezno natolcevanj pri Donaldu.. kdor se le za odtenek razume, na govorico telesa, ve, da je bila ta gesta, nadaljnji potek- smer hoje..
Tko kot naš kosovar dela z Urško
Za kolk kej bo ubrala to kroto, ko se bo ločila... Upam, da čim več. Gravž nemarni...
Kar je iskala,to je dobila......