Ubogi ljudje, ki so jim skisali možgani. Ne politiki, direktorji in duhovniki nimajo več osebnega ponosa in olike do družbe. Mislijo si če si večja afna raje te imajo ljudje; a mislim, da s tem delajo sami sebe iz klovna.… ...prikaži več Te ljudi, ki sem naštel naj bi bili po mojem mnenju vzor ostali glede javnega obnašanja. Sedanja družba nima napredka.
smejka, ja sam objavlja! A zato ker naj bi bil ne kašen duhovni vodja s strani cerkve, mu tega res ni potrebno, da s sebe dela klovna. Če bi teh nesreči, dal nauk ljudem, da je potrebno imeti čelado na… ...prikaži veča glavi in ostalo zaščito rok in nog, bi mu dal prav. Tako pa se nekaj spakoval!!!!!!!
Pozdravljeni, ponudba za posojilo med zasebnimi resnimi v 24 urah. Dajem resna in zanesljiva zasebna posojila v razponu od 2.000 € do 9.000.000 € s stopnjo 3%. Če vas to zanima, me kontaktirajte po mojem e-pošti: marijarajevic259@gmail.com
WhatsApp: +228 90 44 79 15
Ni kaj! Vsaka družbena sfera ima svojega dežurnega murkota.
Ubogi ljudje, ki so jim skisali možgani. Ne politiki, direktorji in duhovniki nimajo več osebnega ponosa in olike do družbe. Mislijo si če si večja afna raje te imajo ljudje; a mislim, da s tem delajo sami sebe iz klovna.… ...prikaži več Te ljudi, ki sem naštel naj bi bili po mojem mnenju vzor ostali glede javnega obnašanja. Sedanja družba nima napredka.
👍 se strinjamo..
Sam objavlja
smejka, ja sam objavlja! A zato ker naj bi bil ne kašen duhovni vodja s strani cerkve, mu tega res ni potrebno, da s sebe dela klovna. Če bi teh nesreči, dal nauk ljudem, da je potrebno imeti čelado na… ...prikaži veča glavi in ostalo zaščito rok in nog, bi mu dal prav. Tako pa se nekaj spakoval!!!!!!!
Očitno čuti to potrebo.
vprasanje, po novem bomo zupniku golobu vsi placevali socialne prispevke. kako je to posteno do vseh tistih na minimalcu??? glede na avto, ki ga vozi…
Nic vec zupnika od zupnika goloba. a navodila glede sopirjenja bogastva iz vatikana ni vec? poletna srajcka, ocala za 500 eur in imizd japija.
Če je katera vera fanatična je to muslimanska vera in krščanska, bedak
"Bog" mi je dal noge, niti motorja, skiroja, avta...
Bog ga nima.....rad!
Le zakaj se dela taka reklama za enega predstavnika verskega fanatizma !
Upam, da božji dušebrižnik ne bo imel trajnih posledic.
Ti jih že maš
haha, a tako, kot jih imaš ti, hahahahaha!!
A imate frustracije zaradi Ender3. Niste mi dorasli, bebci..
Jaz sem mislil da je fuknilo ta drugega goloba
Ne nimaš te sreče cigo..Mnogi smo bolj upali, da bi Janeza fuknilo tam med Triglavskimi skalami.
A šefa ima na dopustu, da ni pazil nanj?
Teli otročičkojebci se pa preseravajo na polno, pa skoz jamrajo, da ni dnarja??
Lepo, da si prepoznal sebi enakega.
🖕@jest_ Pa sebe tudi..
Iščeš dekle za prіložnostno srečanje? Poskusi to spletno stran - https://3n.si/zurnal
A se Janez v parlament tud voz s skirojem?
Pozdravljeni, ponudba za posojilo med zasebnimi resnimi v 24 urah. Dajem resna in zanesljiva zasebna posojila v razponu od 2.000 € do 9.000.000 € s stopnjo 3%. Če vas to zanima, me kontaktirajte po mojem e-pošti: marijarajevic259@gmail.com WhatsApp: +228 90 44 79 15
Je mislil, da pred cerkvijo ne more pasti ;)) To je pravo verovanje v Boga in ne tisto rdeče - rumeno prikletno sranje..
Kreten
Zgrešil poklic čist.