Svet

Video: Moški se je pred očmi mimoidočih zažgal

Komentarjev 13
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • maček 08:13 03.julij 2026.

Tibet je tibet.

Iuckyss1 07:58 03.julij 2026.

Dobra ideja za prikletne, ki se lahko zažigajo pred sodišči, ko bo Janez spet tam imel "opravke"..

• johan 08:06 03.julij 2026.

Ideja že, ampak je ne boste doživeli.. Vi pa res sanjate o tej kleti, pa vas nihče ne povabi vanjo HAHA

Iuckyss1 08:28 03.julij 2026.

Klet smrdi po genocidnih gostih, fuj....

• johan 08:55 03.julij 2026.

In zakaj se potem ukvarjate s kletjo, če smdri? Še sami boste smrdeli in se boste navzeli naših navad. . Ja, po tihem in podzavestno si to želite, a tega ne dobite HEHE

• munja 09:54 03.julij 2026.

ti lucky bi lahko bil med prvimi. Očitno si depresiven, ker te nihče ne povoha in svoje frustracije stresaš po netu.

Iuckyss1 10:51 03.julij 2026.

Depresivnost je ob tej vladi nova normalnost. Če si zadovoljen s situacijo, si a,zarukan, b,žleht ali pa c, lopov, ki čaka na posel z lopovsko vlado...druge ni, Torej kaj si, a, b ali c ?!

• johan 11:03 03.julij 2026.

@Iuckyss1 Če vas v depresijo spravijo drugi ljudje, ste pa res labilni. Nimate svoje lastne moči.. E, že večkrat sem o vas napisal, da pes, ki laja, ne grize. Priporočam vam, da si poiščete kakšno pomoč... Jaz sem na splošno ...prikaži več kar zadovoljen s svojim življenjem. Če pa je lopovska vlada in imate dokaze, pa na Policijo z njimi. :)

Iuckyss1 12:00 03.julij 2026.

Kakšno policijo ...izraelsko ?!

• johan 13:48 03.julij 2026.

Slovensko policijo. Sem ravnokar klical na 113, pa se mi ni oglasil policist v tujem jeziku, Je kar po slovensko vprašal, kaj želim. 🙂

• slovenski3 11:22 03.julij 2026.

Vsi Kitajci niso vredni opeklin enega Tibetanca!

• munja 09:55 03.julij 2026.

Naj se zažigajo, bo manj idiotov na svetu.

• slovenski3 11:26 03.julij 2026.

Čakam, da bodo to počeli tudi slovenski ultra levičarji, da se bo zmanjšalo število idiotov. To bo smradu!

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.