In zakaj se potem ukvarjate s kletjo, če smdri? Še sami boste smrdeli in se boste navzeli naših navad. . Ja, po tihem in podzavestno si to želite, a tega ne dobite HEHE
Depresivnost je ob tej vladi nova normalnost. Če si zadovoljen s situacijo, si a,zarukan, b,žleht ali pa c, lopov, ki čaka na posel z lopovsko vlado...druge ni, Torej kaj si, a, b ali c ?!
@Iuckyss1 Če vas v depresijo spravijo drugi ljudje, ste pa res labilni. Nimate svoje lastne moči.. E, že večkrat sem o vas napisal, da pes, ki laja, ne grize. Priporočam vam, da si poiščete kakšno pomoč... Jaz sem na splošno… ...prikaži več kar zadovoljen s svojim življenjem. Če pa je lopovska vlada in imate dokaze, pa na Policijo z njimi. :)
Tibet je tibet.
Dobra ideja za prikletne, ki se lahko zažigajo pred sodišči, ko bo Janez spet tam imel "opravke"..
Ideja že, ampak je ne boste doživeli.. Vi pa res sanjate o tej kleti, pa vas nihče ne povabi vanjo HAHA
Klet smrdi po genocidnih gostih, fuj....
In zakaj se potem ukvarjate s kletjo, če smdri? Še sami boste smrdeli in se boste navzeli naših navad. . Ja, po tihem in podzavestno si to želite, a tega ne dobite HEHE
ti lucky bi lahko bil med prvimi. Očitno si depresiven, ker te nihče ne povoha in svoje frustracije stresaš po netu.
Depresivnost je ob tej vladi nova normalnost. Če si zadovoljen s situacijo, si a,zarukan, b,žleht ali pa c, lopov, ki čaka na posel z lopovsko vlado...druge ni, Torej kaj si, a, b ali c ?!
@Iuckyss1 Če vas v depresijo spravijo drugi ljudje, ste pa res labilni. Nimate svoje lastne moči.. E, že večkrat sem o vas napisal, da pes, ki laja, ne grize. Priporočam vam, da si poiščete kakšno pomoč... Jaz sem na splošno… ...prikaži več kar zadovoljen s svojim življenjem. Če pa je lopovska vlada in imate dokaze, pa na Policijo z njimi. :)
Kakšno policijo ...izraelsko ?!
Slovensko policijo. Sem ravnokar klical na 113, pa se mi ni oglasil policist v tujem jeziku, Je kar po slovensko vprašal, kaj želim. 🙂
Vsi Kitajci niso vredni opeklin enega Tibetanca!
Naj se zažigajo, bo manj idiotov na svetu.
Čakam, da bodo to počeli tudi slovenski ultra levičarji, da se bo zmanjšalo število idiotov. To bo smradu!