Avto
6627 ogledov

Video: Namerno ali nesreča? Motorist je kričal od bolečin

Komentarjev 21
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    mahatma2 10:13 22.september 2025.

Iz stališča , da je motoristom res lahko že za zdravje v usnju prevroče na 30 °C , potem nimam nič proti tudi če me prehitijo in so prej na vrsti ter se tako izognejo najhujši vročini. Če se pa ...prikaži veča gleda s strani prometnih predpisov potem bi pa moral motorist enako čakati v vrsti kot avto. Ampak eno je teorija ,drugo pa praksa in pri 30 °C me prav nič ne moti če me na mejnem prehodu motorist prehiti. To kar se je pa na posnetku zgodilo je pa nedopustno in šofer bi moral bi kaznovan in to krepko.

metod7 11:04 21.september 2025.

To pa je ja splošno znano, da motoristi v vročini gredo naprej.

• djdj 15:21 21.september 2025.

Pravilno in nič čudnega. Jaz se z avtom v zastojih umaknem skrajno desno. Razen, če opazam v ogledalu motoriste, ki rinejo naprej. Takrat levo, do črte. Pa še vedno silijo naprej po levem pasu. Pravila so enaka za vse!

• Toma 13:18 21.september 2025.

Tolažite se s tem, da motoriste potem pogosto udari kap - poznam več prijateljev! Po mojem se prekuhajo v usnju in nato se slečejo… Ko to ponavljaš 30 let ali več sledijo posledice! Sam sem raje nabiral revmo (brez usnja) nakratke proge.

Garancija 08:17 21.september 2025.

Stara novica

• tlacan 10:56 22.september 2025.

Za vročino obstajajo hladilni jopiči, ki jih motoristi oblečejo pod usnjeno jakno. Se jih dobi tudi pod 100€. Je to drago ob vsej opremi? Tudi vozniku avta je mogoče vroče, če mu ne dela klima. Komaj čaka, da pride mimo ...prikaži več carine in tako dobi malo zraka skozi odprta okna pa se mu motorist vrine. Na posnetku se ne vidi, če je bil pred tem še kakšen drugi motorist. Sprašujem zagovornike motoristov: Koliko motoristov bi vi spustili mimo v primeru nedelujoče klime v vašem avtu?

• Luksi 08:44 21.september 2025.

Pravilno je naredil! Na posnetku je viden še en motorist, ki se je brezbrižno vrinil v kolono medtem, ko je prvi v postopku s policijo. In če bi jih prišlo še 10, bi vsi naredili enako. Da sploh ne omenjam, ...prikaži več kaj vse se vidi ob zastojih, ko normalni ljudje ustvarimo rrševalni pas, očitno samo zato, da lahko motoristi prehitijo kolono...

• rd2dmk2 09:47 21.september 2025.

a ga kdo sili na motor ? a ljudem v avtih pa ni vroče ? kaj pa če si na rezervi in stojiš kakšno urco v koloni ? pa še neki. zakaj bi jest moral čakat, mimo mene pa motoristi. ...prikaži veči. ok, razumem da gredo do sence- ampak ne razumem da pridejo mimo mene do šalterja. kaj pa če bi se še mi avtomobilisti mal tako vrival mimo ( ali pa kar preko ) motoristov. grem kar čez njega. a to tud gre ? da lepo razložim tudi jest bi rad čim hitreje prišel na vrsto . ne sam tisti debilni motorist. jasno !

• matija07 11:11 21.september 2025.

Ti si omejen, samo to ti lahko rečem. Tudi zakon je na njihovi strani. In nisem motorist.. Daj malo pomisli, preden se brukaš javno, čeprav si anonimni pisun.

• vzev 12:05 21.september 2025.

Motoristi na avtocesti npr. sploh ne smejo voziti mimo, pa to kljub temu počnejo. Prepovedati bi pa morali vsepovsod.

• darinka67 13:36 21.september 2025.

@matija07 Prosim, da napošete člen, ki ga zato zagovarjate. Hvala! Pa da vidimo, kdo ima prav ☺️

• vzev 15:13 21.september 2025.

darinka67, dejansko ima prav. Motorist lahko vozi mimo stoječe kolone, dokler se lahko varno vrne nazaj. Toda to je neumno in bi morali prepovedati.

• darinka67 15:31 21.september 2025.

@matija07 , @vzev Imata prav, ampak ima eno določilo, ki ga ne smemo zanemariti: "navedeno, da je vožnja mimo kolone vozil, ustavljene na vozišču prepovedana, če se voznik po vožnji mimo ne bi mogel varno in brez oviranja vrniti na ...prikaži več smerno vozišče v smeri, v kateri vozi.".. Če se motorist postavi vštric, to ni prav. In največkrat prehitevajo ravno tako, da so potem vštric z vozilom, ko se ustavijo.

• vzev 15:33 21.september 2025.

saj sem napisal, da če se lahko varno vrne nazaj.

• rd2dmk2 21:31 21.september 2025.

eno je prehitevanje eno je pa vrivanje. torej. vi stojite v vrsti pred blagajno in nekdo v usnjeni jakne gre lepo mimo vas do blagajne. a boste kdaj prišli do blagajne, če vas bodo vsi takole okol vozil. kot sem ...prikaži večem lepo napisal - zarad mene naj se zapelje v senco. samo vrstni red na naj spoštuje v koloni pred carino ali pa kjekoli kjer se čaka v vrsti da se pride na red. torej še nekrat , pred blagajo v štacuni ,pred kaso v banki , bred spovednico v cerkvi - dovolite da vas prehitevajo?

• munja 12:29 22.september 2025.

Kaj pa če bi prišlo naenkrat 200 motoristov in bi se vsi vrivali, avtomobili pa čakali??? Zakon je za vse enak, pika!! Zdaj pa pljuvajte.

• vzev 08:22 21.september 2025.

To prehitevanje motoristov bi morali že končno prepovedati in strogo sankcionirati. Zakaj bi morali vozniki preostalih vozil čakati bolj dolgo na meji, ker se lahko eni vrivajo. Če pride 100 motoristov, mora voznik avtomobila čakati, da na mejnem prehodu pregledajo ...prikaži več 100 osebnih/potnih listov več (lahko pa še več), preden pride na vrsto. Če pa motoristom ne paše vročina, se pač naj ne vozijo takrat, ko je vročina.

• andrej719 09:18 21.september 2025.

Točno tako bravo

• atamama 09:46 21.september 2025.

Vzev, to bi moral povedati nekaj let nazaj policistki na mejnem prehodu Petrina. Motoriste je spuščala naprej pod pretvezo da jim je vroče. Ko smo ''popizdili'' pa je še poskušala se maščevati. Še danes mi je žal, da nisem zadeve ...prikaži več posnel in bi ob vsaki smrtni žrtvi motorista predvajal enega izmed vzrokov zakaj. Zaradi privilegija kršenja CPP. In AVP, ima še kakšen predlog za ''ranljivo kategorijo''? Da jih ni sram.

• munja 12:32 22.september 2025.

Bravo tisti, ki dajete minuse, pa eni sploh ne veste zakaj. Budale.

• atamama 19:27 22.september 2025.

Tisti z minusi so iz stranke kamikaz-ranljive kategorije...

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.