To pa vsekakor .. ha ha ha ... ampak, dragec, moraš pustit nekaterim veselje, če jih vzburja pleša velikega vodje. Ni lepo ljudi diskreditirat zaradi spolne orientacije ali fetišev. :-)
Saj bi komentirala tako njen videz, njene igralske sposobnosti in njeno delovanje v politiki, a se bojim, da bi me dobila v kremplje N.P.Muser s svojim Svetom za odziv na sovražni govor. Edino to me zanima, kje ima kmetijo in… ...prikaži več kaj na njej prideluje in kaj je do sedaj naredila za ekologijo, razen čvekanja, seveda.
Odličen človek in predsednik stranke v resnici. In če se ne bi zapletlo na zadnjih volitvah bi žr dal takrat glas TRS, tako pa sem lahko letos Združeni levici, kamor pa me je dejansko najprej pritegnil Luka Mesec.
To pa vsekakor .. ha ha ha ... ampak, dragec, moraš pustit nekaterim veselje, če jih vzburja pleša velikega vodje. Ni lepo ljudi diskreditirat zaradi spolne orientacije ali fetišev. :-)
Če bo stala na polju, bo pridelek varen pred vranami.
Babje strašilo!!!
nej joške kaže in pokaže ne pa da vod neko stranko
Njeni joški so lepši od pleše velikega vodje
Upam, da je lepša od tebe
Uh, da bi te vrane zkljukale
Hanžek je bil slab predsednik stranke. Hvala bogu da ni več.
TRS pomeni: Teater Republike Slovenije. Predsednica ima že prakso iz teatra-
Saj bi komentirala tako njen videz, njene igralske sposobnosti in njeno delovanje v politiki, a se bojim, da bi me dobila v kremplje N.P.Muser s svojim Svetom za odziv na sovražni govor. Edino to me zanima, kje ima kmetijo in… ...prikaži več kaj na njej prideluje in kaj je do sedaj naredila za ekologijo, razen čvekanja, seveda.
Moti te,kaj??? Da je levo obrnjena, bolj svobodoumna kot ti.
Lezbača!
Pa se je le pririnla do korita samo govorit moraš znat pa ti ni treba delat.
Muca liže skledico polno mleka..
Še lansko žito bi znosile nazaj na njivo.
Kako pa to naredijo?
A jebiga. Vsekakor ne ne čudi, da se pajdašta primitivca in degena mph ter dragec!
jebote, deklariraš se za resnega starčka, vidim, da lažeš. Ubogi tvoj vnukec, kateremu si za primer
Odličen človek in predsednik stranke v resnici. In če se ne bi zapletlo na zadnjih volitvah bi žr dal takrat glas TRS, tako pa sem lahko letos Združeni levici, kamor pa me je dejansko najprej pritegnil Luka Mesec.
kakšna zguba, ena od mnogih v vladnem teatru !spokaj !