Slovenija
10 ogledov

Virant vse bližje 4 odstotkom

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Votko 11:31 28.november 2011.

    Lista Gregorja Viranta - načelniki upravnih enot, inšpektorji, a se zdaj birokracija seli v parlament ?In takšnim kandidatom se reče da so dobri kandidati? Mojega glasa že ne dobijo...

  • Stolp 12:40 28.november 2011.

    Ljudje spoznavajo, da je podtaknjenec levice t.j. ena izmed strank na šahovnici kučanovega klana, kot so bile že ZARES, LDS, pete kolone v DEMOSU,... in kot je sedaj Janković in TRS.

  • nostradamus 14:36 28.november 2011.

    ce je virant trojanski konj? ne verjamem v kolikor pa je potem ga sosodstvene vezi in njegove izjave postavljajo krepko na stran leve opcije

  • Realist 15:55 28.november 2011.

    Logika Gregorja Viranta, Janeza Šušteršiča, Rada Pezdirja, Marka Pavlihe... je dokaj preprosta: prodat državno imetje, zainteresiranih je kot listja in trave, potem pa bodo že tisti, ki so kupili imetje, novi lastniki, pometali zaposlene ven in MI ne bomo ničesar ...prikaži več krivi. Vse ostalo pa je bolj tako, malo preveč po srednješolsko... skorajda laično... tako bi tudi jaz razmišljal, še posebno, če mi potem po štirih letih ni potrebno več nostit odgovornosti.

  • Naglas 14:23 28.november 2011.

    Virant je Janševa marioneta, ki naj bi pobrala glasove še z levice in se potem združila v koalicijo z SDS.Kaj vam tu ni jasno?Koga srečujemo na Virantovih plakatih in srečanjih SDS? Boscarola. Kdo se je sestal v Monsu ...prikaži več z SDS-ovim "odvetnikom" Matozom? Virant.Še kaj???

  • Franc Bukovec 12:40 28.november 2011.

    Virant ni zrel za kaj več kot profesorja. Mogoče ima dobre ideje, samo takole ko ga gledam v primerjavi z drugimi na soočenjih, posebej v primerjavi z Pahorjem, je Virant samo še en nadobuden wanna be in to je vse. ...prikaži več Po mojem mnenju Virant ne bo prišel v parlament. V četrtek po soočenjih bo vsem jasno, da je Pahor še edini tu, ki je pošten in bi želel narediti nekaj za državo in ne zase, kot Janša ali Janković ali pa Virant.

  • rogg 13:12 28.november 2011.

    Mojega tudi NE. Virantu je že žal podvig v katerem vrača denar. Ni ga poslal na pravi naslov. Recimo če bi s tem denarjem kupil streho pogoreli družini; stem bi si zaslužil moj glas. Deanar je pa dal državi, ki ...prikaži več z nji itak ne zna razpolagat. ADIJO Virant.

  • KOJAK 13:18 28.november 2011.

    Si pa smešen... glede na tvoje stalno ponavljanje o podtaknjencu me zanima čigav podtakjnjenec si ti? Te plačuje kakšna stranka, da širiš take nebuloze. Imaš kakšne konkretne dokaze da je podtaknjenec levice? So Šušteršič, Soršak in Pezdir tudi podtaknjenci levice.<br ...prikaži več />A je potem Rupel tudi podtaknjenec levice pri SDS? Je mogoče tudi Janša podtaknjenec levice? Si kdaj prebral njegov spis Pot v Jajce?

  • KOJAK 13:13 28.november 2011.

    Kaj sta pa Janša in Pahor? Sta mogoče gospodarstvenika, koliko let se že napajata iz državnih jasli?

  • Filipka 13:47 28.november 2011.

    Virant je Janšev trojanski konj; v predvolilni boj ga je Janša lansiral takrat, ko je svojo kandidaturo najavil Janković. Jaz mu ne verjamem niti besede. Poleg tega ne zaupam vanj, saj ima v svojem štabu neoliberalce, ki bi nas v ...prikaži več primeru Virantove zmage dokončno spravili pod prag revščine in na kant.

  • graff 14:35 28.november 2011.

    Filipka /Popolnoma se strinjam s teboj.Dodam le, da je prav Virant s svojo plačno reformo povzročil, da se je akademikom, izbrancem na fakultetah in univerzi ter v vrhu zdravstva plača dvignila tudi do 1000 evorv, ostalim pa ...prikaži več je namenil drobtinice, 30-60 evrov.Njegov veleum je izumil, da nekateri, ki so visoko izobraženi in zasedajo zahtevnejša dela v državni upravi (carina, policija ipd.) napredujejo samo na papirju, oz ostajajo celo v 29. plačnem razredu, s 5. stopnjo izobrazbe, on Veliki, Virant, pa je s pomočjo dekana (M) v času zamrznitve napredoval iz 43. v 48. plačni razred, to je 5 razredov.Njegova vzornica iz Zaresa Krabsova je nadaljevala z istimi umazanijami, zato jo je tudi hvalil in bi jo v primeru zmage, zagotovo imenoval na neko zanj odgovorno mesto, s tem da bi gospa pred tem prestopila iz stranke.

  • Mitoka 08:57 29.november 2011.

    Načelnice upravnih enot, gasilci in podobni "vrhunski strokovnjaki" (kot se je izrazil Virant) iz Virantove liste Slovenije žal ne bodo mogli potegniti iz krize. Po Virantovem mnenju bi moral biti gospodarski minister uveljevljen menedžer. Sposobni menedžerji ostajajo v gospodarstvu. Župan ...prikaži več NYC je izjema. Mogoče je pa Virant mislil na Jureta oz. Damjana Jankovića. Sprememniš namembnost Slovenije in jo razprodaš Kitajcem.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.