Slovenija
2 ogledov

Virantovo odločitev vse bolj podpirate

Komentarjev 17
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • tralala 12:17 10.januar 2012.

    a imaš z Vsemogočnim kontakt, da imaš tako TOČNE podatke? Večina iz Ljubljane?Če kdo manipulira, je to klero-fašistična klika, z gologlavcem na čelu. Začni malo razmišljat.

  • rose00 12:23 10.januar 2012.

    word!

  • ak 13:05 10.januar 2012.

    tralala, gre za dejstvo, da je pač večina Jankovičevih volivcev iz Ljubljane, čeprav jih je tudi na primorskem bilo veliko. In ti se pač ne strinjajo z Virantovo odločitvijo. Po drugi strani pa se SDS-jevci še nočejo opredelit, al je ...prikaži več to v redu, ali ne, glede na to, da niti Janši še ni potrdil.

  • tralala 14:03 10.januar 2012.

    ak, z vsem spoštovanjem, ampak, večina jih ni bilo iz LJ, jih je bilo pa največ.

  • tralala 14:07 10.januar 2012.

    mirko, dej se malo umiri in ne bodi fašist. In kaj boš naredil, ko/če bo mandatar? Se boš šel na tromostovje obesit? Na magistrat?

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 15:05 10.januar 2012.

    mirko@ a so te v šoli učil,da je Slovenija samo Ljubljana??Lahko bi že vedel,da v Sloveniji še kakšen drug kraj,besede vzamem nazaj samo v primeru,da si slep in maš labradorca pa belo palco!

  • gec 17:20 10.januar 2012.

    MIRKO,EDINO SRBSKO IME ,KI SE POJAVLJA TU NA FORUMIH JE NA ŽALOST TVOJE...

  • mmiillaann 00:33 12.januar 2012.

    Opažam, da imaš ogromno časa.

  • privat 05:49 12.januar 2012.

    kaj misliš da Virant sploh kaj ve?? On je tam da je tam...in nič več!

  • privat 12:07 17.januar 2012.

    kak virant...kdo sploh hoče da svet vidi kako smo mi butasti??

  • mirko 11:44 10.januar 2012.

    Anketa nikakor ne more bit relevantna. Saj je narejena preko spletnega časopisa. Izmed teh 966 bralcev jih je večina iz Ljubljane. Če bi bila ostala slovenija sorazmerno vključena v anketo, bi bil rezultat krepko proti vstopu v Jankovičevo koalicijo. Sicer ...prikaži večer je pa to zopet en poskus manipulacije z javnim mnenjem, katerega se simpatizerji in sami pripadniki leve opcije zelo radi poslužujejo.

  • mirko 12:48 10.januar 2012.

    A Slovenski narod, da bi vodil Srb ?!! Kaj si ti nor ? To se nikoli ne bo zgodilo, pa če se bodo vsi živeči trenirkarji podali protestirat na tromostovje.

  • Žurnalček 23:49 10.januar 2012.

    mirko@ Zdaj te moram pa res vprašati tole: A je tebi kdo z juga pohebal ženo, al ti je mogoče z kakšnim takim ušla, al ti je kakšna mogoče rekla videvši tvojega , da imajo uni iz tam dol daljše, ...prikaži veče, al koji ti je hurac! Pa še nekaj . On bo vodil SLO ekonomijo in ne državo , saj ti še razlike ne poznaš. Ej komu so otroc pripadel?

  • Žurnalček 23:30 10.januar 2012.

    Ne serte z takimi anketami , katerih rezultat je edino ta , kdo ima v službi već računalnikov in kdo prej odpošlje glas. Kako je hecen rezultat pove že dejstvo, da ima do mreže dostop vsak LJ, medtem ko ruralni ...prikaži večni deli desnice 60% . Rezultat glede na volitve, bi moral biti ravno nasproten, no pa kaj vam bi pravil , saj to ni edina vaša abotnost, abotni ste bili tudi glede volilnih izidov !

  • Žurnalček 23:42 10.januar 2012.

    Jebenti pa še res je. Kako lahko eminentni profesorji te fakultete zagovarjajo prodajo bank, ko je USA rešila kapitalizem in mu podaljšala življensko dobo za nekaj let, z nakupom vseh največjih bank , ki so skrahirala na turbokapitalizmu ! Novi ...prikaži več ekonomski odnosi in centri moči , niso več pred vrati , ampak so že vstopili, mi pa še zmeraj držimo vrata odprta , nevedoč , da jih lahko mirne duše zapremo , kajti nova doba je vstopila. In ta je DRŽAVNI SOCIALNI KAPITALIZEM , z strogo nadzorovanim segmentom delovanja privatnega lastništva in njihove " ekonomije" To je bodočnost sveta, sam zgleda, da tem na Kardeljevi ploščadi, pogled po dogajanjih v svetu , zastira Virantova fakulteta birokracije !

  • graff 14:57 10.januar 2012.

    Vsaka vlada bo dobra, v kateri nebo prozornega VIRANTA z njegovim podrepnikom, turbokapitačlistično impregniranim Šušteršičem, zagovornikom prodaje uspešnih slovenskih podjetij Merkatorja, Heliosa itn.Dol z gnilo ameriško kapitalistično ideologijo, ki je svet pripeljala v najhujšo gospodarsko krizo in na rob ...prikaži večb tretje svetovne vojne in v kateri so se razvili in iz katere se napajajo ,,slovenski ekonomisti,, iz ljubljanske ekonomske fakultete,, ki že 20 let zavajajo, trosijo laži in pijejo kri slovenskim davkoplačvačcem. Prav oni so botri afer čista lopata, SCT, Laško, Vegrad itn.To je edina fakultet, ki ji je uspelo klonirati na tisoče ljudi, ki danes ne najdejo zaposlitve.

  • secufin 13:29 10.januar 2012.

    Virant je res patetičen! Ne samo, da do sedaj ni naredil ni dobrega in pametnega, sedaj samo izsiljuje! Če kdorkoli razdvaja je to sigurno on sam! Čas bi bil, da bi se slovenski politikanti začeli zavedati svoje dogovornosti, da so ...prikaži več Slovenijo pripeljali na rob bankrota, ne pa da se prepirajo kot smrkavci! Tako je res lahko sram skoraj vse stranke, predvsem pa SDS, NSI, SLS, lista Virant.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.