Slovenija

Grozijo celo otrokom inšpektorjev

Komentarjev 24
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Pikolo 18:16 16.november 2020.

Res se lahko čudijo, svinje fašistične

• blayo 19:16 16.november 2020.

Privoščil bi ti pravi fašizem da be se nehal delati bogega...

• Pikolo 19:31 16.november 2020.

Res blajčko? Kakšen pa je pravi fašizem? Se pravi, da je tole demokracija, svoboda, lepa prihodnost?? Ti pojma nimaš kaj je eno in kaj drugo.

• blayo 19:33 16.november 2020.

A si bogi? A te terorizirajo? Te mučijo?

• Naklonsky 08:11 17.november 2020.

Fašizem z rdečo zvezdo.

lolekbolek 19:34 16.november 2020.

Glede na to, da se že več kot pol leta grozi državljanom s kaznimi in ukrepi, je tak odziv nekako bilo za pričakovati.

praufo 18:03 16.november 2020.

res bi se veselil, če bi slišal ,da je rodnost padla za najmnj 50% ... na ves glas bi se smejal, res ... kako si predstavljate družabno življenje in druženje in nove stike, ki pripeljejo do resne zveze in tudi ...prikaži več rojstvo otroka ... tega mi več ne rabimo ... kar smo naredili, smo, mlade družine naj spohajo še kakšnega otročka ... ker novih družin ne bo ... razen cel kup pankrtov, ker zadnja moda v slovenistanu je biti ločen ... pa zakaj bi sploh še kdo delal slovenčke, da bodo še oni trpeli ta teror

Leon 19:48 16.november 2020.

Tipična fašistična zarota ,ki se želijo prikazati kot žrtve . Žrtve so tisti,ki jih obravnavajo na nečloveški način .

• Ivo 22:09 16.november 2020.

Kaj inšpektor, ki napiše kazen zaradi neke banalne stvari, kot je na primer sendvič brez maske, ni ogrozil otrok tega, ki je jedel sendvič in dela za 8 € na uro recimo?!? Po moje ga je življenjsko ogrozil, saj mu ...prikaži več oče ne morda ne bo imel kaj dati na mizo. Ne gre samo za merjenje z istimi vatli? In ja, vsak si svoj poklic svobodno izbira, tako policisti, gasilci, zdravstveni delavci kot inšpektorji.

• Albatroz 19:50 16.november 2020.

Podpričakovnji naroda naj še le nadaljujejo z kaznimi ko jim bo zmankalo ljudi za kontrolo ker bodo vsi pogrešani pa naj državni zbor pride na teren to čaka prebivalstvo

omega_v6 20:26 16.november 2020.

Groziti otrokom pa res ni civilizirano dejanje in,če to podpiraš je škoda,ker živiš!!

• Ivo 22:10 16.november 2020.

A tistih 5 ali koliko uradnih oseb s pooblastili se je kaj oziralo na otroka, ko so pisali kazen za kifeljček?!?

• Carbon 18:03 16.november 2020.

Js se javim za tole delo inspektorja.Z podkupovanjem v lasten žep seveda,vsakega ko dobim.ugodnosti bodo to obljubim, tudi popusti so vkljuceni,če bo dnar na roko pa direkt v moj žep.

• blayo 19:18 16.november 2020.

Napačen naslov. Tole bo pravi https://www.gov.si/drzavni-organi/organi-v-sestavi/zdravstveni-inspektorat/ verjetno te pa itak ne bi vzeli če še njihovega naslova nisi sposoben najti...

ovca 19:27 16.november 2020.

Hmmmm,osebno se cudim,da ni se nihce koga skrajsal za glavo... Ostalo pa dejansko ni nic cudno. Grozijoninspektorhem? Prej bi rekla,da jih samo opozarjajo.

ovca 19:28 16.november 2020.

Napacno okno 🤔 😁

ovca 19:29 16.november 2020.

Hmmmm,osebno se cudim,da ni se nihce koga skrajsal za glavo... Ostalo pa dejansko ni nic cudno. Grozijoninspektorhem? Prej bi rekla,da jih samo opozarjajo.

• 89943da6c76f273b8ff347bd3224d5d4e3bf388c 23:00 16.november 2020.

Če mi inšpektor napiše 1000 EUR kazni, potem ON škodi mojim otrokom in si zasluži, da dobi nazaj milo za drago! Najboljše kar na licu mesta. Šele, ko bodo kazni za take kavalirske prekrške normalne se lahko pogovarjamo o civiliziranem obnašanju!

vec 23:51 16.november 2020.

A KDO SU Inšpektori, a so tu uni v rudečem ali plavem ? Mislm tko za info pać

omega_v6 20:29 16.november 2020.

Zadnjih nekaj let nisem plačal nobene kazni in nobeden mi ni grozil,da bi jo moral plačati zato,ker razumem situacijo in vem,da zdravstveni delavci prestajajo pekel zato se držim odločb in zakonov!!

omega_v6 12:27 17.november 2020.

Covid_1984 Res si zguba zabita!! Škoda sončnih žarkov,da svetijo na takšno zgubo!!

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.