Slovenija
8986 ogledov

Upokojenci so si obetali, vlada pa prižgala rdečo luč

Komentarjev 52
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • andrija 04:27 08.november 2024.

iz eu so dobili 260 miljonov nepovratnih sredstev za pokojninsko reformo.Kam je šel ta denar?Vsi levo svobodni so bili proti da upokojenci dobijo tudi letos božičnico,A za litijsko,računalnike in dvig svojih plač za 70 % pa je denar?

luckyss1 06:10 08.november 2024.

Ta denar seveda ni namenjen bombončkom ampak strukturnim spremembam.Npr., da ne bo podaljševanje delovne dobe... https://www.rtvslo.si/slovenija/vlada-sprejela-izhodisca-za-pokojninsko-reformo-ta-ne-predvideva-daljse-delovne-dobe/706162

Garancija 08:11 08.november 2024.

Ker so zajebal nakup računalnikov,in une podrtije na litijski,letos ne bo božičnice,in tudi uskladitve ne.Oni odločajo o tem,ki smo jim dali te službe,mjj,da jim je vse

luckyss1 09:01 08.november 2024.

Upam, da je to sarkazem, ker drugače butasto izpadeš..Morda pa ti ne gre red velikosti, kaj koliko stane in od kod se vzame...Je pa patetično jamrat o domnevni škodi 8 milijonov , ko ste bili tiho, ko je prejšnja vlada ...prikaži več razmetala 8 milijard transparentno, kot bi se s helikopterjem pripeljal v pisarno polno papirjev :))

• Grof 09:06 08.november 2024.

Luck, upam, da boš med prvimi, ko boste strigli Goloba na balin, primorsko, na kocko

• Luksi 22:45 07.november 2024.

Banda lopovska, sebi pa plače višajo

luckyss1 06:13 08.november 2024.

Javni sektor je bil potreben dvga plač, škoda da tu niso prisluhnili L.Mescu, ki je hotel večji dvig najnižjih, ampak bi seveda opozicija znorela..

• Enzgg4 21:04 07.november 2024.

Za upokojence ni. Se pa zato brez težav najde 8k bto osnovne plače za tiste pri koritu.

• Ender3 21:13 07.november 2024.

Gospod si je tudi najprej sebi brado ustvaril..

• Grof 09:12 08.november 2024.

Ender, pametnjakovič, si je tudi, buksi, brez tudi, brada se ne ustvarja, si je pustil rasti brado in nato vsi ostali za njim🙇🏼‍♂️

• nostradamus 06:18 08.november 2024.

mislim da so tudi upokojenci upraviceni do recimo temu bozicnice ali 13 pokojnine vecina njih je posteno oddelala svoje in velika vecina jih prejema minimalno pokojnino ki danes pri teh cenah ne omogoca ravno nekega razvajanja zgolj boj za prezivetje ...prikaži več koliko denarja vlada porabi za razne mesalce megle lenuhe brezdelneze in tudi bakrene bi se zagotovo nasel tudi denar za upokojence tudi upokojenci imajo volilno pravico in ko pridejo volitve jih vsi po vrsti nagovarjajo in obljubljajo oh in sploh

Leon 06:31 08.november 2024.

Božičnica ali 13 plača je namenjens ZAPOSLENIM kot dodatek za minulo leto . To nima nič skupnega z upokojenci .Kvečjemu je to lahko enkraten dodatek v času prejemanja pokojnine .

omega_v6 07:36 08.november 2024.

Tako je prav še naprej upokojenci volite Goloba pa boste crkavali ob kruhu in vodi!! Vaš denar pa bodo z pomočjo levakov pospravili razni Jenuli ,Zlatkoti , Mukiji in Nike!! Volte levičarje z tem izberete revčino za sebe!! Kučan in ...prikaži več podobni ne potrebujejo božičnice pri pokojnini 5000 evrov mesečno!!

• jakec42 08:00 08.november 2024.

Tvoj Janez je znižal pokojnine,ti pa bi rad da volimo še večje zlo!

omega_v6 08:21 08.november 2024.

jakec42 NMoben "moj Janez" ne obstaja! Obstajajo razni nevladniki in drugi lenuhi,ki z pomočjo vlade poberejo denar vsem,ki pridno delajo in upokojencem!! Enkrat za vedno si ZAPOMNI,da pokojnina ni miloščina ali socialna podpora!!

• rd2dmk2 09:13 08.november 2024.

omega_v6 oprosti, ampak dokler bodo penzionisti imeli denar da ga mečejo stran za razne Pavlete, Karle in bog ne daj Janezove licitacije, ni treba nobenih božičnic.

omega_v6 10:22 08.november 2024.

rd2dmk2 Moral boš razlikovati med penzjonisti in upokojenimi delavci!! Samo za primer si vzami zajamčeno pokojnino in pokojnino Kučana!! Prva je slabih 700 evrov druga pa 5000 evrov!! Seveda je prva zaslužena z delom in jih je večina v državi ...prikaži veči druga pa je po PARTIJSKI liniji in po mojem nezaslužena!!

• jakec42 13:47 08.november 2024.

Omega tudi jaz sem upokojenec z 40 leti delavne dobe,torej se delno strinjam z tabo,samo vse vlade pozabijo na upokojence ,tudi Janezova!

• rd2dmk2 14:28 08.november 2024.

dober omega_v6 , pa vseeno Kučan je bil predsednik te države. predsednik. mene bolj zanima da tako pokojnino dobi lahkot tud Karel, pa Janez pa šekakšen politični nebodigatreba. samo dajte enkrat mal nehat biti ko teleta. upokojenci jamrajo nad svojimi ...prikaži več mizernimi pokojninami, ampak - zraven pa razmetavajo denar, za razne Kosmine, maline in o groza politike vseh vrst, pa da ne omenjam prispevkov cerkvi. rajš kup mačjo hrano kot argeto, samo da je kak evro za v pušco v pri maši.

omega_v6 20:36 08.november 2024.

rd2dmk2 Zelo sem razočaran,da ti ne dovoliš,da bi upokojenci sami odločali komu in koliko bodo komu podarili!! Vedeti pa moraš,da za puščico tem revežem,ki nimajo niti 500 evrov pokojnine ne ostane!! Malo razišči koliko so visoke pokojnine tistih invalidsko upokojenih ...prikaži večh in tistih,ki dobivajo vdovske pokojnine!? Zdi se mi prava sramota,da razni inštituti in DELOMRZNEŽI dobivajo miljone za pošten narod pa ni denarja!! Prav sram me je,ko Golob podarja miljone Hamasu za nakup orožja.

• rd2dmk2 09:35 09.november 2024.

omega_v6, ti ne razumeš, jest nikomur ne branim kam da svoj denar, isto je z kadilci ali tistimi, ki hodijo v fitnes- namesto da bi se razgibali na prostem (nekoč smo imeli za to trim steze- so bile čisto zastonj). ...prikaži več jest samo pravim, da kdor vrže denar skozi okno ,naj ga, samo potem naj pa ne joka in jamra meni in drugim. p.s. glede denarja za hamas pa, e kolk smo pa dali ukrajini. in ukrajincem, ki tukaj se preseravajo in hočejo vse zastonj. naj gredo domov in se borijo za svojo domovino.

omega_v6 22:22 09.november 2024.

Veš med Ukrainci in Hamasom pa je ogromna razlika!! Ukrajinci so bili napadeni Hamas pa je z napadom neoboroženih civilistov izzval ta napad!! In da boš vedel več kot 90 % palestincev podpira Hamas toraj terorizem!!

• rd2dmk2 22:33 09.november 2024.

ah dej no omega_v6 sem te imel za bolj pametnega, res si me razočaral. zakaj pa izrael ne napade italije, saj so že stari rimljani okupirali kraje današnjega izraela in okolice. sicer pa reciva takole, kaj če bi po drugi ...prikaži več svetovni vojni se oni trije zmenili , da bi vse žide naselili pod triglavom, ne glede na dejstvo da tam živjo neki slovenci. kaj misliš bi ti slovani živeli v lepi slogi z novimi prišleki in bi ljudstvi bili v miru , sožitju in enakopravnem bivanju?

omega_v6 08:14 10.november 2024.

Zgodovine pa res ne poznaš! Tukaj si preberi kdo je koga kam naselil!! https://sl.wikipedia.org/wiki/Izrael

• rd2dmk2 09:52 10.november 2024.

oh ja vikipedijo naj berem ? resno ? ampak - mimgrede tud v tvoji vikipediji piše da so jih rimljani okupiral in pobijal ( mimgrede bizantinsko cesarstvo je naslednik rimskega cesarstva)- ergo kogito sum- torej naj izrael dons napada in ...prikaži več pobija italijane. kot sem že ti povedal. namest da ponavljaš kot neka ara traparije z neta, se začni učit in poiskusi naredi sklep iz ena plus ena. aja no pa še to. dal sem ti vprašanje glede poselitve židov pod triglavom . no boš dal kakšen odgovor ?

Uršula_aLiar 22:27 07.november 2024.

Zeleni kokainar košta, tut zaposleni še pridete na vrsto, da vam mal poberejo od plač !!!

karjola 06:22 08.november 2024.

janšisti žerejo golobe in golobi serejo po janšistih. mater ste užagani levi in desni

Uršula_aLiar 06:01 08.november 2024.

Za božič bomo upokojenci dobili golobov kurac in jetrca od nutrij!!!

Leon 06:32 08.november 2024.

Vsakomur svoje ...tebi možgani z jajčki.

• jakec42 07:59 08.november 2024.

Potrebno je dati denar za Kenijo,Palestino,Ukrajino,za domače ljudi pa zmanjka,važno je da se oni delajo pomembne!!!

• Moravcan 20:38 07.november 2024.

Saj ne rabimo bedne miloščine te politične crkovine.

• Ender3 21:12 07.november 2024.

A ti tut v kleti crkavaš za beden honorar..

Slayer 06:29 08.november 2024.

ender,ne vem no,zate je vsak,ki se ne strinja s to vlado privrženec JJ!!! Ni mi jasno ali si tako zabit,da ponavljaš eno in isto mantro ali pa si ubistvu isti kot največji privrženci JJ?!!!

• herman3 09:30 08.november 2024.

Vsekakor bi morala biti polna pokojnina v višini nad pragom revščine. Npr. Avstrija ima v tem primeru tako urejeno, pa še regres in božičnica jim pripada. Pri nas je pač tako, da si politiki polnijo žepe, si dvigujejo plače, za ...prikaži več svoje državljane jim je vseeno. Pa saj jih razumem, na stolčke tako ne bodo več prišli, ker verjamem, da je narod toliko normalen, da jih več ne bo volil. Pa da smo si na jasnem, tudi prejšnjega mandatarja ne podpiram.

metod7 20:13 11.november 2024.

Ta vlada si vstrajno koplje jamo...

• Stane Adamič 21:11 07.november 2024.

Vsi rdeči penzionisti so volili Goloba, še prej pa Erjavca.

• Ender3 21:17 07.november 2024.

A ti tudi penzioniste deliš na rdeče in one tačrne. Neprecenljivo 👀. Janez je mnoge upokojence nagradil z Zujfom katere posledice nosimo še danes.

• manja53 02:20 08.november 2024.

Vijolični S A, koga si pati volil?

• jakec42 08:02 08.november 2024.

A tvoj rdeči vrh SDS-a bi po tvoje morali volit?

• herman3 09:22 08.november 2024.

Jakec, malo menjaj substance na katerih si, ker pod njihovim vplivom si navaden bu.....

luckyss1 04:05 08.november 2024.

Je kar hudič, če je narod zarukan in ne razume pojma "enkratna pomoč" ali "izredno izplačilo"..Da ne govorim o hvaležnosti..Ampak se pa zna zgoditi, da bodo ogroženim, torej tudi večini upokojencev nekaj nakazali zaradi tega novega načina izračunavanja elektrike, ki ...prikaži več bo večini v zimskem obdobju dvignil račun za par deset evričev..Pri nas gre za običaj, ko najbolj jamrajo tisti, ki jim gre povsem dobro..

Slayer 06:26 08.november 2024.

Lucky,seveda se razume,pa vendar,glede na to,koliko upokojencev ima mizerno pokojnini,bi lahko to bila stalnica,po drugi strani,pa sebi in ostalim mešalcem megle dvignejo plače za 40% in več!!! Ne mi govorit,da delajo za narod,delajo tako levi in desni samo za svoje ...prikaži več interese i interese prijateljev,kdor tega ne vidi,je žal slep!!!

luckyss1 06:44 08.november 2024.

Glej, končno se je v javnem sektorju doseglo dogovor o uskladitvi in odpravi nesorazmerij, kar že skoraj na čudež meji, glede na to kako so se v SDS trudili, da vse propade..Kar se tiče upokojencev se dvig plač pozna tudi ...prikaži več pri pokojninah...So pač vezane na cene življenskih potrebščin in dvig bruto plač...Torej ni nobene osnove za jamranje..

Slayer 06:46 08.november 2024.

Hm,a ti verjameš,da smo premagali inflacijo?

luckyss1 06:59 08.november 2024.

Ideala ne bomo nikoli dosegli ne pri najnižjih plačah, ne pri pokojninah, zato vlada posega tudi po raznih izrednih ukrepih, ko nastopi kriza...Realno gledano upokojencem še nikoli ni šlo tako dobro kot trenutno..Seveda je treba malo v zgodovino ali čez ...prikaži več meje tudi pogledati in tam ne rastejo zgolj rožice..Pa tudi če bi bilo vse idealno, bi se jamralo :)

Slayer 07:40 08.november 2024.

Se strinjam,pa imam vseeno malo grenkega priokusa. :D Lp

luckyss1 07:51 08.november 2024.

Jaz sem grenki priokus dobil, ko je Severni tok "naredil samomor"...Moram priznati, da sem pričakoval hujše posledice, je pa tudi res, da smo šele na začetku krize in Nemčija je komaj začela kihati. Žal smo del tega in zaenkrat ta ...prikaži več vlada kljub SDSsovskim polenom situacijo obvladuje...Lep pozdrav ..:)

Slayer 07:55 08.november 2024.

Ko Nemčija kihne,mi dobimo pljučnico in ja,se bojim,da je to šele začetek propada EU,vsaj kakršno smo sedaj imeli!!! Sam sem mnenja,da bi morala vsaj Van der kuzla že zdavnaj odgovarajati za svoja nepremišljena dejanja.

• zdrej 09:23 08.november 2024.

Potem se še je potrebno dogovoriti o normativih glede dela v JU.

• Ender3 21:11 07.november 2024.

Pogrevanje ene iste teme. Če to ne počne Ruparjev Pavel pa to ponavlja STA. Morda kdo na tej temi nabira politične točke in upa na skorajšne volitve..

• jakec1575 21:51 07.november 2024.

pizda imamo 660 tisoc penzinerov, upokojenih pri 60 do 64. zivijo pa do 85ga. vsak di naspara s prispevki max 10let. razen tistih z 2 + povprecno placo. eni do se pri 44 upokojeval mater jim. zajedajo blagajno 40 let. ...prikaži več vsi so bli bogi v dluzbi , dokler niso prisli v penzijo. tisoce jih glumi invalidsko, pol k jo dobijo pa ure flancajo dolato prepognjeni. kaj jamrate penzioneri, eni ne bomo nikoli sli, ceprav imamo ze financne predcasne pogoje. penzija je tiha pocasna smrt

• manja53 02:18 08.november 2024.

Pizda, ne morem ti reči Jakec ampak Jokec, a tvoji tastari še živijo? kako pa to? Pizda, deliaj in šparaj in se ne ubadaj z upokojenci, a verjetno si na sociali, cmizdiš že tako

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.