leon , a mar ne divja za divjaki po cesti ? in kako jih bo ujela in kaznovala lumpe na skirojih ? kako ? šus v hrbet ? a bo policaj zapiskal in bo divjak se lepo mirno obrnil in… ...prikaži več pricapljal k policaju po kazen ?
ravno zato bom jaz volil goluba,, ker on že ve kaj dela,,Če bi bila janševa vlada bi sprejeli zakon da lahko že 8 letna mularija vozi skuterje in skiroje,,Jaz pravim,, kriv je janez janša in naj se mu za kazen kurez stanjša
Tako sedaj pa na ceste postaviti policaje naj kaznujejo kršitelje .
Zakan na uničenje ne pošljejo tiste,ki gredo več kot 25 km na uro.?že v trgoviniah,kjer jih prodajajo,bi jih morali zapleniti.
Pravilno..
Zdaj manjka samo še ena "malenkost" : treba je spravit policijo na ceste da izvajajo kontrole teh skirojev !
Večkrat vidim dva mulčka na skiroju, pa za nameček brez čelad !
Sedaj pa enega policista na vsako križišče , ko bo sonce v Ljubljani in udri po žepu neodgovornih staršev !
Morda bi bilo dobro preveriti starostno kategorijo 65+ na skirojih ?
a ste že vidl policaja na e-skiroju ? a ste pa vidl policaja ki laufa 25km/h. eee sad da ga kifelc še ujame paglavca porednga potem pa bo..
Misliš ,da bi policija divjala za e-divjaki in ustvarjala kaos po pločnikih ? Samo to še manjka .
leon , a mar ne divja za divjaki po cesti ? in kako jih bo ujela in kaznovala lumpe na skirojih ? kako ? šus v hrbet ? a bo policaj zapiskal in bo divjak se lepo mirno obrnil in… ...prikaži več pricapljal k policaju po kazen ?
ravno zato bom jaz volil goluba,, ker on že ve kaj dela,,Če bi bila janševa vlada bi sprejeli zakon da lahko že 8 letna mularija vozi skuterje in skiroje,,Jaz pravim,, kriv je janez janša in naj se mu za kazen kurez stanjša