Slovenija

Vlom v Podbrdu, na kraj pa poslali policiste iz 54 kilometrov oddaljenega Bovca

Komentarjev 20
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • francek 07:04 03.junij 2026.

Premalo jih je na teranu in veliko preveč v pisarnah.

• Naklonsky 09:11 03.junij 2026.

Najmočnejša je pa ta: “Storilec ni počakal na prihod bovških policistov in ga tako še vedno iščejo..” 🤣

• wolfenstein 08:07 03.junij 2026.

"Podatkov o konkretnem številu razpoložljivih policistov, razporeditvi patrulj in taktiki izvajanja policijskih nalog nam sicer niso želeli razkriti" 😂 Niso vam hoteli povedati, da jih ni, ker to je javna skrivnost. Medtem pa se na GPU in PU kotijo kot ...prikaži več mačke na izmišljenih delovnih mestih, penzionisti podaljšujejo, da so lahko malo v družbi ob kavi. V bistvu se jih veliko hodi samo štempljat. Upam, da bo Matoz te fikuse razfukal in jih nagnal na teren.

• 4krogci 08:51 03.junij 2026.

Matoz bo ja 😂😂😂 sam ususkal v dobro placano sluzbo, ko mu grejo odvetniski posli v zadnjem casu slabse, saj ga se pripravnica po iza na sodiscu 😂

Garancija 07:37 03.junij 2026.

Briga njih za vlome,njihova naloga je narod držati pod nadzorom,medtem pa njihovi nadrejeni kradejo ko srake,lepo je živeti njim v tako zblojeni državi

• Pepe007 08:01 03.junij 2026.

Hitro so prišli. Ko je moj oče prijavil tatvino, je prišel policist čez kak teden, ko je končal z dopustom. Za par 1000 € cigaret verjetno ne bomo po celi Sloveniji plačevali vsako noč 500 ljudi v pripravljenosti. Tudi, če ...prikaži več bi bili policisti 2 km stran, jih ne bi na samem kraju ujeli.

StarMačk 10:00 03.junij 2026.

"Storilec ni počakal na prihod bovških policistov in ga tako še vedno iščejo, so nam potrdili s Policijske postaje Nova Gorica"? Zanima me kdo se spomni tako butasto pojasnilo!? To bi bilo logično edino, če bi domačini storilca zalotili in ...prikaži več bi skupaj čakali na prihod policistov, storilec pa bi jo v tem času podurhal... Čakam še na novico, da ima Policija s storilci kaznivih dejanj podpisano pogodbo, da morajo ti počakati na kraju samem in tako policistom prihranijo nadaljnje postopke, ha, ha, ha

• Kmodri_ 06:45 03.junij 2026.

Nič novega! To je pri njih....standardno....samo povemo...

• rd2dmk2 06:42 03.junij 2026.

ja če so pa vsi policjoti vparlamentu

Leon 09:15 03.junij 2026.

Sedaj prihaja Kangler na policijo . Sem v pričakovanju njegovih ankedot in izjav .

• atamama 09:52 03.junij 2026.

Kaj se čudimo. V Šentjerneju je lastnik nasada jagod dobil cigane v nasadu ki so kradli. Poklical policijo pa je namesto pomoči dobil nasvet, da naj ne hodi sam v nasad, da ne bo tepen.... in to od dežurnega, ki ...prikaži več ni imel patrulje, da bi jo poslal...

• maček 07:38 03.junij 2026.

A je to.

• kritik 08:07 03.junij 2026.

Bovec -Podbrdo je 65 km !

• 4krogci 08:53 03.junij 2026.

To je max 40min na nujni voznji! Ampak verjetno sta sla cez vrsic in sorco do podbrda! Se dobro da nista cakala na avtovlak!

• 4krogci 06:44 03.junij 2026.

Kaj sele bo s kadrovsko stisko, ko bodo nazaj uvedli AC policijo…policajev pa v pomankanju….al bodo kr redarjem spet podelil pristojnosti???

Iuckyss1 14:34 03.junij 2026.

Baje jih je storilec pol ure čakal na mestu dogodka, potem pa je še domov..

• dusan3579 22:59 04.junij 2026.

Za pot od podbrda do bovca bo pa 54km krepko premalo........

• ambi 11:16 03.junij 2026.

Zanimivo za okoli 500 milicnikov za dnevno izmeno posedanja in prezracevanja pisarniskih prostorov jih pa ne zmanka???

rajko55 07:25 03.junij 2026.

Pernati zombiland

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.