• Slovenija

Vložili kazensko ovadbo zoper izraelskega zunanjega ministra

Komentarjev 29
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • popokatopetl 23:27 07.september 2026.

Janša svojega dolga izraelskim udbašem ne bo odplačal nikoli.

• jakec1575 23:36 07.september 2026.

mi tudi ne. zaredili se nam bodo v podsisteme. jansa je kot oce, izdajalec slovencev.

• jakec1575 23:35 07.september 2026.

ne vem kdo sploh hoce delat z izraelci. posrkajo tvoj knowhow potem pa ti neposredno ali posredno grozijo s smrtjo. z izraelci delat so sami problemi. v svoji biti so nenacelni mutivodarji. krscan rece bogu, daj mi vse zlato sveta,… ...prikaži več zid rece bogu, daj mi pol ure s krscanom.

malonaokoli 07:36 08.september 2026.

problem je da slovenski desničarji ne poznajo izraelcev, oni mislijo da so to židje iz holokavsta. Jaz sem bila v Izraelu 2x in dobro smo občutili vso diktaturo in grobost do tujcev-turistov iz CH.

• Dieta 00:10 08.september 2026.

Kajzer je na Bled povabil ZDA, pa so poslali 3. razrednega politika Quinciya. Toda šok. Quincy je za TV SLO povedal, da ne razume zakaj se je Janša poskušal prikupiti Trumpu z novo- obrnjeno politiko do Izraela. ""Milo rečeno !""… ...prikaži več" Ali Janša dojema ???

• atamama 06:39 08.september 2026.

Janša zelo dojema. Ko se pogovarjaš z bivšimi mladinci, njegovo generacijo mladinske organizacije Vič Rudnik, povedo kako je znal ''v rit lesti'' ......

• Jernej65 00:32 08.september 2026.

Udbaški Janez ga bo z veseljem sprejel. Večji morilec in zločinec kot je, raje ga Udbaški Janez ima. Udbaški Janez je veleizdajalec Slovenije.

Ruska_Zmaga 06:35 08.september 2026.

Seveda, saj podpira zelenega nacista in njegovo drhal!!!

• groffriedrich 15:45 08.september 2026.

Ruska zgaga,ti si šele en teleban,pravi nacist.Kje spiš,da te ne ukradejo?

Ruska_Zmaga 19:50 08.september 2026.

Jaz v postelji,ti pa verjetno med brezdomci!!!

kapucino 06:11 08.september 2026.

aušvitz bo spet zalaufal

Leon 11:08 08.september 2026.

NE GENOCIDNEMU VELEPOSLANIŠTVU! V sredo, 9. 9. 2026, ob 18. uri, se bomo zbrali v Ljubljani pred Gospodarsko zbornico Slovenije in skupaj rekli NE izraelskemu veleposlaništvu. Izrael stopnjuje genocid v Gazi ter etnično čiščenje Zahodnega brega, odgovor slovenske vlade pa… ...prikaži večpa je vse tesnejše sodelovanjem z njim, kljub jasnemu nasprotovanju slovenske javnosti. Vzpostavitev veleposlaništva ni le simbolična gesta, ampak temeljna krepitev sionističnega kapitala pri nas. UPOR .

• groffriedrich 15:46 08.september 2026.

To je tisto,POVEJ MI S KOM SE DRUŽIŠ IN POVEM TI,KDO SI.Jaz mislim,da vsaj 80% Slovencev tega ne podpira.

• Dieta 09:33 08.september 2026.

Izraelci so božje pleme po bibliji, kristjani in janšisti berite. Ko pride vse vzame, kdor ima srečo pobegne. Naseljenec ima pravico, da me ubije na mojem domu brez kazni ali sojenja" (pričanje palestinskega novinarja z Zahodnega brega). IN IMA JANŠEVO PODPORO

• Dieta 09:38 08.september 2026.

Ko se Slovenija klanja Netanjahuju, pa.... ""Britanija zaostruje politiko do Izraela s prepovedjo trgovine z naselbinami"

malonaokoli 07:26 08.september 2026.

Klet na Trstenjakovi bo streljala svoje smrdljive pljunke po spletu ! Upam da se zadavijo v svoji zlobi in prevarah !

• Naklonsky 07:28 08.september 2026.

Če zmo že pri tem, tudi diktator tito ni nikoli bil obsojen za še večja grozodejstva, ki jih je počel po koncu vojne. Sicer je pa ta ovadba te teroristične skupine ki si je dala ime po nesrečni deklici brezpredmetna… ...prikaži več ker ima minister imuniteto.

• groffriedrich 15:51 08.september 2026.

Tito?Desničarji ga radi omenjate,ko je bil še živ ste se pa po cerkvah skrivasli in bili tiho,kot podgane!Vi desni ste tista golazen,ki jo je treba iztrebiti,vi ste tisti problem vojn v preteklosti,sedanjosti in prihodnosti.Titoja pa kar pri miru pusti,je bil… ...prikaži več sposoben združiti 22 milijonov ljudi,Janša jih je,nas je pa bora 2 milijona skregal.Janša je čista ničla napram Josipu Brozu Titu.

• Naklonsky 21:40 08.september 2026.

Kakorkoli obračaš, je bil tito diktator, kurbir in psihopat. Samo psihopat lahko pobije toliko ljudi. Konec debate!

• slovenski3 06:08 08.september 2026.

Kdo bo bedastim levičsrjem dopovedal, da obvladuje Palestina s Hamasom svetovni terorizem, Judje z denarjem pa svetovne finance? Pametnemu izbira ne bi smela biti pretežka.

Ruska_Zmaga 06:36 08.september 2026.

Torej,ene in druge izbrisati, pa bo mir na svetu!!!

• groffriedrich 15:57 08.september 2026.

Slovenski bedak,Hamas niso otroci in noseče ženske.Taki,kot ti ste slabši od živali,tisočkrat slabši,sram te naj bo.Ko ti bodo familijo postrelili za brez veze,te bom pa vprašal,kako se počutiš.Ma svet še ni videl takih gnilob,kot si ti,res.Potem pa praviš,da sem brezobrazen?Ja,ampak… ...prikaži več zakaj sem tak?Točno zaradi takih zblojencev,kot si ti in tebi podobni zadetki.Ma kje se najdete,mone zmešane?

• broz 21:19 07.september 2026.

Pekarna Magdalenske mreže? To so strokovnjaki iz oddelka atomskega pospeševalnika delcev v Cernu? kam smo mi prišli s tem umobolnim levičarskim posiljevanjem, bog nam pomagaj.

• groffriedrich 16:02 08.september 2026.

Ti si fuknjen do nebes.Desnuh brez kančka sožalja do žrtev holokavsta v Palestini.Da bog da,da te kaj podobnega doleti,kot te siromake.Ne vem,kako je mogoče,da nekateri tako razmišljate.Ta vlada ne govori v imenu slovenskega ljudstva ampak slovenske manjšine,takih,kot si ti.Na oblasti… ...prikaži več ste s prevaro,drugače nebi bilo tako.Da bog da,da bi bil bencin čez 100€,ko ste tak pametni,desnuhi!!!

• broz 18:59 08.september 2026.

grajski norček friedrich, nekdanji lepilec plakatov za sds v neki vaški skupnosti, ti si en primitiven ploskoglavi levičar, ki zastrupljaš ta portal. ponavljaš se kot papiga, vsebine pa nobene. bog ne daj, da bi ti ta hamasova golazen ubila otroka… ...prikaži več na morišču , kiso ga zagrešili ti teroristi in pobili, posilili, masakrirali čez 1000 ljudi. tako se je vse začelo. ampak ti toplovodar nimaš družine in si zelo nerazgledan.

• Fantodfare 22:51 07.september 2026.

Ko govorimo o žrtvah med Romi na Slovenskem, ne smemo pozabiti, da so že leta 1942 tudi partizani pobili štiri večje skupine Romov, skupaj z ženskami in otroki. Pomor prve skupine sta izvršili dve četi Šercerjevega bataljona 10. maja 1942… ...prikaži več 2 v Gabrju pri Mačkovcu, ko sta bili pobiti dve skupini Romov. Drugi večji pomor Romov se je zgodil sredi maja 1942 v soteski Iške pri Iški vasi. Na Notranjskem so partizanske enote na osvobojenem ozemlju usmrtile vsaj 70 Romov,

• jakec1575 23:35 07.september 2026.

andrej, nehaj.

• slovenski3 06:11 08.september 2026.

Jakec, levičarji pa lahko butasto nabijate, pa med vami in cigani ni nobene razlike?

• groffriedrich 16:05 08.september 2026.

Slovenski3,bolj butastega od tebe ni možno najti,pa lahko kompletno človeštvo narobe obrnemo.Saj te bo še bolelo,tale tvoj Janez,pa desni,saj boš videl hudiča,ti privoščim.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.