Zdravje
13590 ogledov

Starši vnaprej plačali za 20 let, zdaj pa takole ...

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    Leon 12:54 15.avgust 2025.

KRIVOSODJE ? https://necenzurirano.si/clanek/novice/biobanka-vzorci-jazmp-gaiacell-gordana-zivcec-kalan-groznje-tekoci-dusik-1838439

• bobubob 13:47 18.avgust 2025.

In kakšne garancije so ljudje dobili ob vplačilu 'za 20 let' ? Očitno le zagotovilo, da živimo v pravni državi...sicer pa nič drugega. Nekako tako, kot med kovidom, za tisto strupeno 'cepivo'. Hja, to je zdravstvo, zaupanja vredno, kar oni ...prikaži veči rečejo, drži......ej, plebs, kolikokrat vas bodo še nategnili?? Pravna država? Ja, država polna pravnikov in nič drugega!

• vojko443 14:05 23.avgust 2025.

Ni država odgovorna za sranje, ki so ga naredili z temi celicami. Ne more vsakemu privatniku vračati denarja, ker je on zgrešil, pokradel denar.

• miho 15:29 15.avgust 2025.

Ali mi lahko prosim kdo pojasni, čemu služijo popkovnična kri in tkiva?

• Kmodri_ 16:01 15.avgust 2025.

Vsebujejo matične celice in s tem velik potencial za zdravljenje v odrasli dobi.

• miho 22:23 22.avgust 2025.

kaj pa jaz, ki sem se rodil, preden so odkrili matične celice. Je zame kaj možnosti, da jih uporabijo?

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.