In kakšne garancije so ljudje dobili ob vplačilu 'za 20 let' ? Očitno le zagotovilo, da živimo v pravni državi...sicer pa nič drugega. Nekako tako, kot med kovidom, za tisto strupeno 'cepivo'. Hja, to je zdravstvo, zaupanja vredno, kar oni… ...prikaži veči rečejo, drži......ej, plebs, kolikokrat vas bodo še nategnili??
Pravna država? Ja, država polna pravnikov in nič drugega!
KRIVOSODJE ? https://necenzurirano.si/clanek/novice/biobanka-vzorci-jazmp-gaiacell-gordana-zivcec-kalan-groznje-tekoci-dusik-1838439
In kakšne garancije so ljudje dobili ob vplačilu 'za 20 let' ? Očitno le zagotovilo, da živimo v pravni državi...sicer pa nič drugega. Nekako tako, kot med kovidom, za tisto strupeno 'cepivo'. Hja, to je zdravstvo, zaupanja vredno, kar oni… ...prikaži veči rečejo, drži......ej, plebs, kolikokrat vas bodo še nategnili?? Pravna država? Ja, država polna pravnikov in nič drugega!
Ni država odgovorna za sranje, ki so ga naredili z temi celicami. Ne more vsakemu privatniku vračati denarja, ker je on zgrešil, pokradel denar.
Ali mi lahko prosim kdo pojasni, čemu služijo popkovnična kri in tkiva?
Vsebujejo matične celice in s tem velik potencial za zdravljenje v odrasli dobi.
kaj pa jaz, ki sem se rodil, preden so odkrili matične celice. Je zame kaj možnosti, da jih uporabijo?