Slovenija
477 ogledov

Vojniča odnesla (tudi) hči

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • mojcapotica 18:04 10.marec 2012.

    Draga Violeta, iz tega kar ste napisala zgleda , da ste delali oz. da delate v Holetih Bernardin. Mislim, da spadate v tisto kategorijo delavcev, ki jim je težko vsako jutro hodit v službo, med tistimi, ki imajo non stop ...prikaži večop zeloooo veliko dela, tisti, ki "vsega tega dela" ne uspejo opravit ker ga je "preveč", ki pa čudežno imajo vseeno veliko časa za opravljanje in kritiziranje in ki za svojo neuspešnost in nezadovoljstvo krivijo vedno druge ljudi. Seveda, da ne pozabim omenjati zavidnost za sposobne in uspešne, ki igra vedno glavno vlogo v takih situacijah.

  • violeta 12:22 13.marec 2012.

    ne, draga Morana, nisem nikoli delala v hotelih Bernardin, kar pa ne pomeni, da nič ne vem o tem. Moje delo je pomoč delavcem v stiski in ogromno jih je bilo iz hotelov Bernardin, želite, da še to kar so ...prikaži več mi povedali oni pride v javnost? Mislim, da ne, tako, da prosim ne me uvrščati v "tip delavca", ker nimate pojma kaj pišete. Vsa vaša sposobnost in uspešnost se kaže v besedi "debili". Sploh veste kaj oziroma kdo je debil.

  • Don_Backy 07:42 12.marec 2012.

    mojcapotica je Morana Vojnič sicer, celoten vodstveni kader je gnilo nesposoben in ga bo treba nujno zamenjati.

  • violeta 08:20 10.marec 2012.

    mojcapotica, se kdaj delali za gospoda ali pa spoznali hčerko? Kar je Suzana napisala je nič. V resnici sta ta dva osebka uničila življenje večim družinam zaposlenih v tem podjetju.Preverjeno. Tako, da če ne poznate situacijo zadržite žaljivke za ...prikaži več sebe. Valant pa je tako ali tako poglavje zase.

  • duleduxx 16:47 13.marec 2012.

    Jaz prvič slišim da je Bernardin v bankrotu.Lepo ste do zdaj to skrivali,prvo ste skinuli študente samo vidim ni pomagalo še vedno je minus ogromen.Se je začelo grabit z obema rokama pa ko je zmanjkalo gremo v bankrot.Bando pokvarjena,lahko vas ...prikaži več je samo sram.Vzeli ste pod sabo ostale hotele (San Simon,Salinera,Metropol) samo niti oni niso mogli delat z tolkim plusom da vas potegnejo iz dreka.Če imate vsaj malo časti in obraza zginite stran in pustite da nekdo šolan in sposoben proba popravit vse kaj ste zajebali.Pa vidim da je aktualno kje kdo dela.Jaz ne delam v Bernardinu samo pa imam dosti prijateljov ki garajo v vašem hotelu za minimalec.SRAMOTA !!!!

  • mojcapotica 21:13 09.marec 2012.

    Suzana Kos, ne vem če ste idiot ali totalni debil. Hotele Bernardin je spravil v bankrot NFD s Stanetom Valantom na čelu. Ko nekdo piše takšne članke ne morem verjeti, da je po poklicu novinar, še več pa ne razumem ...prikaži več kako lahko urednik odobri objavo takega totalno idiotskega članska.... ja ni čudno da je to brezplačni časopis... samo debili večji kot ste vi bi ga lahko kupili.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.