Ja tipično obnašanje, ko kmet pride nekam visoko. Bila je nič (neznana "igralka"), zdaj je svetovno znana "vojvodinja" v srednjem veku Evrope...povsem logično in pričakovano obnašanje praznoglavke.
Aja... lepotica? Kot kaže so okusi različni. Lepa? Nene...čisto povprečna ženska, nič drugega.
Naredil bom 86 evrov na uro od doma. Bil sem šokiran, ko je moj sosed rekel, da je povprecje 95 dolarjev, vendar vidim, kako to pocne zdaj. Zdaj imam toliko svobode, ko sem sam šef.
obiščite tukaj=====>>>> www.WebJob33.Com
Ja tipično obnašanje, ko kmet pride nekam visoko. Bila je nič (neznana "igralka"), zdaj je svetovno znana "vojvodinja" v srednjem veku Evrope...povsem logično in pričakovano obnašanje praznoglavke. Aja... lepotica? Kot kaže so okusi različni. Lepa? Nene...čisto povprečna ženska, nič drugega.
Može seljak iz sela al nikako selo iz seljaka.. - nije žvaka za seljka
Zaradi težav s srcem ni mogel potovati. .ja, ja. Pa to da so sodelavci? Mislite podrejeni služabniki?
ma ni ta za noben dvor.. še za štedilnik ni dobra
Tale gona je toliko vojvodinja kot sem jaz princ. V oči jo pogledaš, pa ti je vse jasno, kaj ji gleda ven.
Si želite, da bi našli žensko za eno noč? Obiščite = = > www.3xDate.top
Naredil bom 86 evrov na uro od doma. Bil sem šokiran, ko je moj sosed rekel, da je povprecje 95 dolarjev, vendar vidim, kako to pocne zdaj. Zdaj imam toliko svobode, ko sem sam šef. obiščite tukaj=====>>>> www.WebJob33.Com