A tem SDS res ni jasn,da so oni na potapljajoči ladji,da so že zdavnaj podgane pobegnale dol,oni pa še kr upajo na povrat! Priporočam, da se začnejo z hladno vodo tuširat,da pol bodo pa mogoce spregledali!
A dejto no!! Jaz sem se pa tako veselil, da bi Hojs kandidiral. SDS bi zbral 1%, neveljavnih glasovnic na levi bi bilo pa 5%, ker bi vsi pljuval na glasovnici tam kjer je hojs.
Le kako lahko nepreklicno odstopljeni degeneriranec, ki je zakrivil veleizdajo in zlocine proti lastnemu narodu, sploh se prosto caplja naokoli. Temna samica bi bila edino pravo okolje za ta izrodek zivljenja.
Na žalost je velika večina članov sds zrelih za pržon in ne za župana.
Pržon?
Hojsa se je odpovedal sam SDS trot ! To je definitiven konec .
Volite zopet grabežljivca čufta🤪
In kaka bo obtožnica kmetavzer? Pojma nimaš. Nismo več v letu 45, če še nisi opazil. Pejt raje svojo šajtrgo gonit bebec.
NX11👎 od tebe je manj koristi, ker goniš prikletno malumje. Pubec trolasti..
TROTolino, NX11 in Pojbič, SDS inteligenca... 😂🤣😂
Čefurska mentaliteta in yugo nostalgiki, ki se podreja rabotam in podpira južnjaško vodenje v Sloveniji je sramota za poštene delovne slovence.
A tem SDS res ni jasn,da so oni na potapljajoči ladji,da so že zdavnaj podgane pobegnale dol,oni pa še kr upajo na povrat! Priporočam, da se začnejo z hladno vodo tuširat,da pol bodo pa mogoce spregledali!
Misliš S hladno, namesto Z hladno? Ravno vedno nove levakarske stranke se takoj potopijo, sds je tu že 30 let.
NX11 pojdi na portal žurnala za lektorja, boš imel boljši honorar kot, na Trstenjakovi.
30 let preveč smetarijo po lepi Sloveniji.
Sekta nima tako bogatega bazena luzerjev kot se deklarirajo. Tudi reciklaža jim več ne koristi..Očitno pa, jim je tudi članarina previsoka !
A dejto no!! Jaz sem se pa tako veselil, da bi Hojs kandidiral. SDS bi zbral 1%, neveljavnih glasovnic na levi bi bilo pa 5%, ker bi vsi pljuval na glasovnici tam kjer je hojs.
Nobenega preobrata v SDS ni bilo. Preobrat se je zgodil v glavah novinarjev Žurnala.
Le kako lahko nepreklicno odstopljeni degeneriranec, ki je zakrivil veleizdajo in zlocine proti lastnemu narodu, sploh se prosto caplja naokoli. Temna samica bi bila edino pravo okolje za ta izrodek zivljenja.