Tako je, če butli pišejo zakonodajo, ki si jo lahko vsak razlaga po svoje - na 1000 načinov.
Če si policistu simpatičen, te ne bo kaznoval, če pa nisi, pa evo kazen.
ful je v redu. sploh ko razlaga kje je Poljska, kje je Slovaška in ful je v redu, ker so jo iz svoje stranke umaknili iz soočenj, da ne bi naredila preveć škode s svojo kratko pametjo...
Tudi Slovenija je med državami, kjer lahka obutev ni izrecno prepovedana, vendar vas lahko policist vseeno opozori na njeno neprimernost.........In kaj spada pod lahko obutev ?
Zavarovalnice zavrnejo izplačilo škode že po defaultu. Niso one poštene ustanove. Važen jim je profit. Zato je edino, kar počnejo ažurno, pobiranje in višanje premij. Že večkrat občutil na svoji koži...
V Avstraliji voziti bos ni nič posebnega. Za velika mesta ne vem, sam po vročem asfaltu itak ni fajn hodit. Tudi v Sloveniji so me že ustavili policisti na način, da sem moral iz avtomobila in videli da vozim bos,… ...prikaži več pa noben ni rekel, da ne smem.
Tako je, če butli pišejo zakonodajo, ki si jo lahko vsak razlaga po svoje - na 1000 načinov. Če si policistu simpatičen, te ne bo kaznoval, če pa nisi, pa evo kazen.
Nemore te kaznovati....lahko te pa opozori... Razlika...
Odvisno, na koga naletiš.
Nič odvisno, NEMORE kaznovati. Preberi si kaj.
tovornjakarji imajo itak vsi cokle ali crocse
bos je bolj varno kot v natikacih bebci zmesani
glupi Slovenci morajo itak met vse napisano. zdrava pamet jim ne dela. če bi jim potem ne bi volili I. Joveve.
poleti vozim bos in jebe se men za tebe
upam, da boš v primeru nesreče izbral steno, drevo ali skalo ne pa mene in mojega vozila.
Joveva je že v redu. Se pa podelam na Tomčevo. (odcvetela roža...)
ful je v redu. sploh ko razlaga kje je Poljska, kje je Slovaška in ful je v redu, ker so jo iz svoje stranke umaknili iz soočenj, da ne bi naredila preveć škode s svojo kratko pametjo...
Tudi Slovenija je med državami, kjer lahka obutev ni izrecno prepovedana, vendar vas lahko policist vseeno opozori na njeno neprimernost.........In kaj spada pod lahko obutev ?
espadrile...
vsako leto copy-paste članek
Zavarovalnice zavrnejo izplačilo škode že po defaultu. Niso one poštene ustanove. Važen jim je profit. Zato je edino, kar počnejo ažurno, pobiranje in višanje premij. Že večkrat občutil na svoji koži...
V Avstraliji voziti bos ni nič posebnega. Za velika mesta ne vem, sam po vročem asfaltu itak ni fajn hodit. Tudi v Sloveniji so me že ustavili policisti na način, da sem moral iz avtomobila in videli da vozim bos,… ...prikaži več pa noben ni rekel, da ne smem.
Ne razumem v čem je problem vozit bos.
Problem je, da z boso nogo nikoli ne boš zagazil bremze na vso moč v sili, kot bi jo z nekim resnim čevljem.
Edino kar vidim je, da bi stopalo zaradi švica lahko zdrsnilo z bremze.
bosa noga ne svica budalo
@darefoks, kaj takega lahko napiše res samo totalno budalo.