Slovenija /slovenija/crna-kronika
184 ogledov

Voznica do smrti zbila otroka na kolesu

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Lavdan 19:32 04.junij 2013.

    Največji problem je objestnost in to vseh udeležencev. Obstaja pa mladostna objestnost in tista, ki je posledica debele denarnice.

  • puksicd 19:05 04.junij 2013.

    Grozno, grozno, grozno!!! :(((( Sicer ne vem, za kaj je šlo, ampak že kot voznik ugotavljam, da je veliko ostalih neprisebnih med vožnjo ... Ali so na telefonih ali drogah, ne vem. Skratka, zašli smo.

  • Skippy 19:14 04.junij 2013.

    to se sicer zdaj ne nanaša na to nesrečo, ampak ...tvoj komentar si napisal tako, kot da ni slovenski nacionalni šport prečkanje ceste brez da se prepričaš levo in desno. Slovenska policija je v vseh teh letih zaradi pretirane ...prikaži več zaščite in nepotrebnosti spoštovanja zakonodaje šibkejše udeležence v prometu spremenila v totalne nesposobneže za udeležbo v prometu. In kot da pešci ne počnejo vsega boga na telefonih medtem ko so na cesti.

  • puksicd 19:25 04.junij 2013.

    Kakorkoli, vozniki MORAJO paziti na šibkejše v prometu - motoriste/kolesarje/pešce/otroke. Saj pravim, da ne vemo, kaj se je zgodilo, ampak jaz se vsakodnevno čudim vožnji nekaterih voznikov bodisi zaradi objestnosti bodisi zatopljenosti ...

  • asmas 19:58 04.junij 2013.

    a si bil zdraven,? vidim da poznaš zadevoraje molči

  • asmas 19:56 04.junij 2013.

    tam kjer se je zgodila nesreča je trava ob robu ceste visoka vsaj en metercestarji (CPL) so zatajili na celi črtivoznica fanta ni mogla pravočasno opaziti,ko se je pojavil izza trave je bilo žal prepozno

  • Žurnalček 12:00 05.junij 2013.

    Če bi vozila ob sredinski črti , bi bilo ob desni strani dovolj prostora za kolesarja. Ker pa jih v kmečkih AŠ učijo voziti bolj po robu kot sredini , da držanja ob črti ne omenjam , se pa dogajajo ...prikaži več takšne nesreče z kolesarji in pešci in se bodo tudi vnaprej. Razumem ko kamion udari pešca in kolesarja , ne razumem pa na kakšen način lahko tale Topolinček od Puntota zasede celo cestišče , tudi namišljen del robu , kjer hodijo ali se vozijo kolesarji.

  • evelina 21:34 04.junij 2013.

    meni se je danes zgodila popolnoma enaka situacija - tudi sama sem podobnih let kot nesrečna voznica. Na cesto pa mi je z neprednostne ceste v popolnoma nepreglednem križišču pripeljal mlad kolesar. On je dejansko pridivjal čez cesto, ne da ...prikaži več bi se prepričal če je cesta prosta. Njegova prijatelja pa sta počakala in se nasmihala. Jaz sem se samo lahko zahvalila Bogu, da sem peljala zelo počasi in da se ni nič zgodilo (pa še svoje otroke sem imela v avtu). Pri tem fantu pa je res šlo za objestnost in se žal ni zavedal koliko hudega bi lahko povzročil.

  • asmas 19:54 04.junij 2013.

    ne bodite preveč pametnibil sem blizu in vam povem,da tu ni nikjer nikakršne objestnostifant se je pripeljal s stranske makadamske ceste na glavnovoznica pa ga zaradi izredno velike trave niti ni mogla prej opazitiprej bi okrivil ...prikaži več vzdrževalce cest,ker te trave niso pokosilivčasih so vneto kosili en meter od robana cerkniškem ni nikjer pokošena travapoznam pa oba udeležencafant počivaj v mirupolona drži se

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.