In kako so vsi ti butci (beboti) lahko prepričani, da niso bili že v stiku z nekom, ki je okužen. Očitno ne vedo, da se jim to lahko grdo maščuje in prav bi bilo tako.
bogi revež.meni so tudi sredi tedna v službi rekli da naj ostanem doma.po štirih dneh švicanja in smrkanja sem danes kot prerojen in to brez obiska zdravnika.
ne sikiraj se. to so pač paničarji ki jih skrbi da v ponedeljek ne bodo šli v službo za minimalca. in po njihovo je treba vse okužene u krematorij strpat, kreteni na kubik.
In kako so vsi ti butci (beboti) lahko prepričani, da niso bili že v stiku z nekom, ki je okužen. Očitno ne vedo, da se jim to lahko grdo maščuje in prav bi bilo tako.
bogi revež.meni so tudi sredi tedna v službi rekli da naj ostanem doma.po štirih dneh švicanja in smrkanja sem danes kot prerojen in to brez obiska zdravnika.
Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite -- Bredhot.Com
Bebast si že zaradi tega , ker si sina pripeljal v množico , če si že sam sfuzlan !
Ja pa normalno. Zakaj se ne samoizolira in ostaja doma če je jasno da bo kmalu zbolel.
bebo2, zakaj se ne samoizoliraš, ker je možnost, da boš zbolel ali pa si že bolan? Isto je z njim.
Ta oseba sploh ni bil voznik tistih potnikov. Piše, da je eden od prevoznikov GoOpti. Torej posplošujete, da je sedaj kar cel GoOpti okužen.
@bebo, te opravičuje nick. ravno zaradi takih bebotov je toliko nepotrebne panike.
ne sikiraj se. to so pač paničarji ki jih skrbi da v ponedeljek ne bodo šli v službo za minimalca. in po njihovo je treba vse okužene u krematorij strpat, kreteni na kubik.