Slovenija

Voznik v Mariboru zbil otroka in odpeljal naprej

Komentarjev 11
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    Leon 15:01 30.december 2025.

In kaj je novica ? Vsak dan beremo podobne nesreče in nič se ne spremeni ! Pričakovanja so na strani AVP in policije . Policija in AVP ne opravljata svojega poslanstva .

• jakec1575 17:30 30.december 2025.

druzba je popolnoma zasla. Nobene osebne odgovornosti vec. nobene solidarnosti. vzgajamo narcise oz smo jih vzgojili. Ti bezijo od tezkih situacij, ki so jih povzrocili oz. se znajdejo v njih. za pobegle voznike bi morali imeti predpisano avtomaticno trojno kazen.

• denis96 22:22 30.december 2025.

Vzgojili smo 64-letne voznike?!? Nesrece so se dogajale, se dogajajo in se bodo dogajale. Ni pa za njih opravicila, se posebej ko 64-letnik spizdi..

mahatma2 23:44 30.december 2025.

denis96...... Za nobenega šoferja ni opravičila če pobegne , pa naj bo star 64 let ali več ali manj. Pobeg se ne more tolerirati z nobenim razlogom in ravno tako se ne more poudarjat , da je 64 letnik osebek ...prikaži več , ki je že zaradi let pri tebi obravnavan kot kriminalec. Morda dotični vsak 64 letnik pa prav gotovo ne in večina 64 letnikov je verjetno bolj pametnih kot pa si ti s tem komentiranjem.

• denis96 11:37 01.januar 2026.

Verjetno res ja, jaz se ne bom spuscal na tvoj nivo, ne glede na to, da sem v svojem komentarju obsodil pobege, da za njih ni opravicila. Sem pa star 93 let in ze 76 let vozim avto.

mahatma2 12:16 01.januar 2026.

denis96..... Torej si letnik 1932 in avto voziš od svojega 17 leta in to od leta 1949. Ne bom trdil , da to ne more biti res , ker možno je da si vstopil v JNA z 17 leti in ...prikaži več si v JNA naredil izpit in takrat si bil star po vsej verjetnosti že 18 let. kaj si počel po končanem vojaškem roku ne vem . Vem pa da ti ne verjamem , ker vse skupaj je bolj kot ne nemogoče. In tudi meni ni do tega , da bi se spuščal na tvoj po vsej verjetnosti lažnivi nivo.

• denis96 23:39 01.januar 2026.

Vse kar znas, je obsojati, insinuirati, zmerjati. Ne bom ti napisal, da se zamisli nad sabo.

mahatma2 01:06 02.januar 2026.

denis96... Bolje bi bilo , če bi se ti zamislil nad seboj. Sicer pa kot kaže nimaš odgovora na to kar sem ti predočil s preprostim seštevanjem in odštevanjem in to kaže na laž , kar pa lahko zanikaš ali ...prikaži več ne , vendar to in moja prejšnja komentarja ne vsebujeta nobene žalitve , da je pa dosti drugih pametnejših od tebe pa dokazuješ z nedokazanimi lažmi. Tudi to ni žalitev , pač pa logično sklepanje.

• denis96 02:47 03.januar 2026.

Pozabil si si stisniti +.

• Ender3 17:48 30.december 2025.

Brezvestnež se je na otroka spravil. Nad takimi brez milosti !

• slavauk22 15:39 30.december 2025.

dosmrti zapor vozniku.....šeriatskem pravu bi že zdavnajl visel na javnem

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.