"Meglenke so dovoljene, ko je vidljivost manjša od 50 m, takrat pa je najvišja dovoljena hitrost 50 km/h." Zdej pa samo še žabarjem dotupite, da meglenke so za meglo in ne na sončen dan sredi poletja...aja pa da je včasih… ...prikaži večh dobro tud zadnje luči na avtu vklopit!
Odvisno na kakšnega naletiš, eni vozijo zimske gume poleti, drugi spet letne pozimi, tretji pa kar celoletne, odvisno kje in kdaj jih je njihov certificirani vulkanizer nabavil!? Ampak kaj bi se sekiral za gume, če avto ni registriran so gume… ...prikaži več še najmanjši problem, če imaš smolo, da te nabaše...
ARSO .. vreme sreda 15.11. Delno oblačno 14 ° C .
No vsaj policistov ne bo zeblo ko bodo preverjali na cesti. Vse je za nekaj dobro 😜
"Meglenke so dovoljene, ko je vidljivost manjša od 50 m, takrat pa je najvišja dovoljena hitrost 50 km/h." Zdej pa samo še žabarjem dotupite, da meglenke so za meglo in ne na sončen dan sredi poletja...aja pa da je včasih… ...prikaži večh dobro tud zadnje luči na avtu vklopit!
No resnici na ljubo na takšne patrone lahko naletiš povsod po Sloveniji in tudi sosednjih državah. Jih je pa mogoče pri nas res za odtenek več!?
A to tudi za cigane na Dolenjskem velja? Aja, ne, ker oni so zaščiteni.🙆
Odvisno na kakšnega naletiš, eni vozijo zimske gume poleti, drugi spet letne pozimi, tretji pa kar celoletne, odvisno kje in kdaj jih je njihov certificirani vulkanizer nabavil!? Ampak kaj bi se sekiral za gume, če avto ni registriran so gume… ...prikaži več še najmanjši problem, če imaš smolo, da te nabaše...
Pa saj ni treba menjati gum, če so v prtlažniku verige. Kaj ni tako?
Seveda ne ! Bodo pa vseeno preverili tvoje gume .
Imaš verige ne znaš jih pa montirati,fino ja
Garancija če leti to name in na moj spol potem ti povem, da se krpko motiš in, da si en navaden primitivec.
Več kot polovica voznikov jih ne zna montirat,to je moje mnenje,obstajajo pa tudi možače
Garancija zaplankani moški!
Mehičanka,a nimaš druzga dela kot pljuvat po portalu
Garancija kaj ko bi pogledal za nazaj kaj si ti pisal. Meni se zdi kot poniževanje!
V četrtek sem naročen pri vulkanizerju. Kaj pa zdaj? Bom policaju pokazal mail s terminom pa se me bodo usmilili. Če ne bom pa rekel da sem cigan.