Avto /avto/avto-nasveti

Vožnja v natikačih vas lahko drago stane: lahko ostanete celo brez odškodnine

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    papak 00:05 22.julij 2026.

Če prepovejo potem bodo vsi bosanci začel bosi vozit... razen če tudi to prepovejo.

• Toma 10:04 21.julij 2026.

V čoklah je najboljše!

• slavauk22 15:32 21.julij 2026.

jst dam na avtopilot tak da mi ni treba vozit

• BenX 11:17 21.julij 2026.

Natikači so nerodni. Jaz v tem primeru vedno vozim bos. Zakaj bi bilo s tem kaj narobe mi pa res ni jasno...

• djdj 14:57 21.julij 2026.

Vorašanje če bi zmogel na polno bremzati v sili.

• Protoncek 19:04 21.julij 2026.

Kaj ti ni jasno? Samo ena od možnosti: na stopalo se ti prilepi majhen kamenček, iglica itd... ko boš moral malce bolj zabremzat se ti bo ta kamenček zaril v stopalo in boš začutil bolečino in avtomatsko spustil bremzo. Če ...prikaži več boš imel srečo boš samo v avtu pred seboj, v primeru smole pa bo pod tvojim avtom mrtev pešec. Govorim iz izkušenj: sodelavec je natanko tako naredil sebi totalko, svojemu žepu pa kar nekaj let kredia za plačilo škode avtu pred njim.

papak 00:04 22.julij 2026.

Če si pravi dec ne boš spustu bremze tudi ko te bo kamenček pičil v tvojo nežno negovano nogico.

• BenX 07:36 22.julij 2026.

Papek, saj veš, če si pravi dec bremze itak ne uporabljaš... 😁

• Protoncek 14:03 22.julij 2026.

Papak, se smeši se... nima veze, a si dec, baba, pravi ali umetni, odmakneš podzavestno, ker se telo samodejno odzove na bolečino. Saj si (upam) delal vsaj osnovno šolo, kajne? Potem bi to moral vedeti, saj smo se to učili pri biologiji...

papak 21:23 25.julij 2026.

Res je, refleks. Ampak spet kmečka noga ni isto kot nežna noga, recimo. Zato eni lahko hodijo po žerjavici eni pa pač še bosi po asfaltu ne upajo. Sicer pa ne podpiram bosih nog ali natikač, včasih se pač do ...prikaži več štacune recimo zapelješ ampak je pa res težje vozit tako sploh če bi rad hitel.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.