Slovenija
7814 ogledov

Stres, prenosi prijav in borba za svoje sanje

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    luckyss1 06:45 21.maj 2025.

Tale ideja s prenosom vpisa na drugo manj zahtevno šolo je pozitiven, ker to zmanjšuje stres , ki ga sicer niso vajeni, saj nihče več ne jebe učiteljev ali ravnateljev, če je kaj narobe pa pride atej v šolo z ...prikaži več odvetnikom..Razpad sistema...Jaz bi nazaj uvedel palico v šolo..Še mati levinja šavsne svojega levčka, če je ta preveč norčav, pa je sinonim za materinstvo..

Garancija 06:22 21.maj 2025.

Razvajena mladina ni sposobna preživet tudi en dan brez mobitela,delat itak niso vajeni,ker smo jim že mi vse zrihtali,e jebi ga tut mi smo krivi

NickMason 07:02 21.maj 2025.

Kriv,če svojemu otroku daš pa ga ne poučiš kako se dela z mobitelom,ko to stroriš si naredil svoje,potem pa bi bilo prav čudno da otrok ti ne bi ničesar ušpičil in te malo prevaral oz. karkoli,jebi ga zato se reče mladost norost

• Igx8gx8z 07:38 21.maj 2025.

NPZ je ok, ker imajo na različnih šolah različne kriterije in bi tako npr. en petkar z ene šole na kaksni drugi lahko komaj "prav dober" (splošnega uspeha sicer ni več) in obratno. Bi pa jaz vsaj pri gimnszijah uvedel ...prikaži več teritorialni princip, da mularija in drugih krajev, kjer sicer imajo gimnazijo, ne bi rinila v Lj, tukajsnja mularija pa potem izvisi.

• Travisie936 17:54 18.junij 2025.

🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.