Za kanon futer je vsak dober ! ! ! Če bi vsi taki začeli protestirati proti Putkotu, bi bilo malo drugače v njihovi državi. Tako pa delajo z njimi kar hočejo. SLAVA UKRAJINI ! ! !
O, bogi mamin sinček... Naj bo ponosen da je vpoklican, ne pa da joče in skače mami pod krilo. Sramota!, Mene bi bilo sram na njegovem mestu. Še posebej, če sem neka bolj znana osebnost.
Za kanon futer je vsak dober ! ! ! Če bi vsi taki začeli protestirati proti Putkotu, bi bilo malo drugače v njihovi državi. Tako pa delajo z njimi kar hočejo. SLAVA UKRAJINI ! ! !
Hebala te ukrajina 🥱🤢🤮
Če je vojna,je vojna za vse!!!
Sedaj se bo izmikal kroglam in se tresel, da ne bo dobil kako veliko "žogo".
O, bogi mamin sinček... Naj bo ponosen da je vpoklican, ne pa da joče in skače mami pod krilo. Sramota!, Mene bi bilo sram na njegovem mestu. Še posebej, če sem neka bolj znana osebnost.
Glej, mislim da te me rusi in ne Ukrajinci ne bodo zavrnili. Za kanon futer je skoraj vsak dober.
syn, da te ne bo od fušije kap, pa se lahk javiš namest njega. pa razglednico poščji iz ukrajine.
Prepozno je ugotovil, da Car blazni išče kanon futer. Želim mu, da se ranjen vrne v Rusijo in ne v krsti, če jih Rusi sploh še imajo!