No, brati pa večina le še zna, čeprav sokoordinatorka očitno meni drugače. Trdi namreč, da je bila Helblova proti uporabi konoplje v zdravstvene namene in hkrati objavlja zapis tedanje poslanke, kjer nedvoumno piše, da je proti uporabi v rekreativne namene.… ...prikaži več
Kakorkoli, Mesec se je z lulanjem v plastične lončke grdo zasral, zdaj vsi vemo, da uživa koko v rekreativne in še kakšne namene.
V kolikor ni imel dovoljenja za vzgojo rastline je v prekršku ! Očitno ni šlo samo za eno sadiko . Naj mi razloži kako se je zdravil z eno sadiko ? Za zdravljenje je pomembna smola HTC .
Pozdravljeni, ponudba za posojilo med zasebnimi resnimi v 24 urah. Dajem resna in zanesljiva zasebna posojila v razponu od 2.000 € do 10.000.000 € s stopnjo 3%. Če vas to zanima, me kontaktirajte po mojem e-pošti: marijarajevic259@gmail.com
Helbl pač joka, ker je imela prepovedano rastlino. . Janša pa je povedal, da to nič, glede na koruptivni dogodek v Romuniji.... Ja Janši je ugotovljena korupcija in v tej spregi z Matozom je izgubila država, dobil pa Matoz bogovsko… ...prikaži večsko plačano delo in Janša
No, brati pa večina le še zna, čeprav sokoordinatorka očitno meni drugače. Trdi namreč, da je bila Helblova proti uporabi konoplje v zdravstvene namene in hkrati objavlja zapis tedanje poslanke, kjer nedvoumno piše, da je proti uporabi v rekreativne namene.… ...prikaži več Kakorkoli, Mesec se je z lulanjem v plastične lončke grdo zasral, zdaj vsi vemo, da uživa koko v rekreativne in še kakšne namene.
Točno tako. Levičarji spet lažejo. Kaj je novega?
V kolikor ni imel dovoljenja za vzgojo rastline je v prekršku ! Očitno ni šlo samo za eno sadiko . Naj mi razloži kako se je zdravil z eno sadiko ? Za zdravljenje je pomembna smola HTC .
Lapsus -THC !
Ah Leon, pišem o prozorni laži sokoordinatorke, nič drugega.
Pozdravljeni, ponudba za posojilo med zasebnimi resnimi v 24 urah. Dajem resna in zanesljiva zasebna posojila v razponu od 2.000 € do 10.000.000 € s stopnjo 3%. Če vas to zanima, me kontaktirajte po mojem e-pošti: marijarajevic259@gmail.com
Helbl pač joka, ker je imela prepovedano rastlino. . Janša pa je povedal, da to nič, glede na koruptivni dogodek v Romuniji.... Ja Janši je ugotovljena korupcija in v tej spregi z Matozom je izgubila država, dobil pa Matoz bogovsko… ...prikaži večsko plačano delo in Janša