• Slovenija

Hišna preiskava pri bivši poslanki SDS, danes je naplavilo njeno staro objavo

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Grunf 12:10 29.september 2026.

No, brati pa večina le še zna, čeprav sokoordinatorka očitno meni drugače. Trdi namreč, da je bila Helblova proti uporabi konoplje v zdravstvene namene in hkrati objavlja zapis tedanje poslanke, kjer nedvoumno piše, da je proti uporabi v rekreativne namene.… ...prikaži več Kakorkoli, Mesec se je z lulanjem v plastične lončke grdo zasral, zdaj vsi vemo, da uživa koko v rekreativne in še kakšne namene.

• twittko 12:20 29.september 2026.

Točno tako. Levičarji spet lažejo. Kaj je novega?

Leon 13:23 29.september 2026.

V kolikor ni imel dovoljenja za vzgojo rastline je v prekršku ! Očitno ni šlo samo za eno sadiko . Naj mi razloži kako se je zdravil z eno sadiko ? Za zdravljenje je pomembna smola HTC .

Leon 13:24 29.september 2026.

Lapsus -THC !

• Grunf 14:05 29.september 2026.

Ah Leon, pišem o prozorni laži sokoordinatorke, nič drugega.

• TUKAK01 12:45 29.september 2026.

Pozdravljeni, ponudba za posojilo med zasebnimi resnimi v 24 urah. Dajem resna in zanesljiva zasebna posojila v razponu od 2.000 € do 10.000.000 € s stopnjo 3%. Če vas to zanima, me kontaktirajte po mojem e-pošti: marijarajevic259@gmail.com

• Dieta 13:53 29.september 2026.

Helbl pač joka, ker je imela prepovedano rastlino. . Janša pa je povedal, da to nič, glede na koruptivni dogodek v Romuniji.... Ja Janši je ugotovljena korupcija in v tej spregi z Matozom je izgubila država, dobil pa Matoz bogovsko… ...prikaži večsko plačano delo in Janša

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.