Meja sneženja se bo drastično spustila. Spodaj pa, sneženje v nižinah je malo verjetno. Pa kdo piše te članke? Nimate nobenega, ki je vsaj malo pri stvari, ali je vseeno, samo da se klika?
vcasih sem ender3 vcasih pa mateja04 , vcasih pa tinto, pa mahatma ja vsake toliko časa spremenim nick in ob tem prav uživam ko vas jebem zmedenci, enkrat sem dober enkrat pa tudi DOBER
Čakam, da bo kaj! Mislim, da moje (zimske) gume ne bodo več videle snega pred naslednjo sezono!
Meja sneženja se bo drastično spustila. Spodaj pa, sneženje v nižinah je malo verjetno. Pa kdo piše te članke? Nimate nobenega, ki je vsaj malo pri stvari, ali je vseeno, samo da se klika?
V januarju in da še ni konec? Je***, pa ravno sem mislil it jablane obrezat! Sreča za ta prispevek.
Še vedno čakam moj meter snega. Naročil že lani.
vcasih sem ender3 vcasih pa mateja04 , vcasih pa tinto, pa mahatma ja vsake toliko časa spremenim nick in ob tem prav uživam ko vas jebem zmedenci, enkrat sem dober enkrat pa tudi DOBER
enako velja zate,cepec,brezvezen komentar,kaj te pa sploh briga kaj drugi mislijo in komentirajo,nekateri imate možgane na paši,npr TI