Finančna goljufija vam ne vzame le denarja – uniči vam preživetje, zaupanje in čustva. Ko sem izgubil svoje prihranke, sem se počutil brezupno. Nato sem našel strokovnjaka za izterjavo, ki je pregledal moj primer, odkril resnico in mi pomagal povrniti… ...prikaži več moja sredstva. Njihova profesionalnost in predanost sta vse spremenili. Če ste bili prevarani, ne obupajte – obstajajo strokovnjaki, ki vam lahko pomagajo dobiti denar nazaj.«
Kontaktirajte jih prek trustwave.cyberdefense NA gmail com.
Ja kje pa piše da ne smem biti več krat Ender3 ali pa Ender.3,,, Vcasih sem tudi Jernej, pa slovenski3,, vcasih sem tudi Dieta , pa da vam ne pišem vse kar sem ,,Sem si naložil kar nekaj nickov za rezervo
Krustina, kaksni brezjajčni buziji se skrivate za zenskimi nicki? Te je mami v sestrine flike napravljala, ko si bil pamž, danes pa ne veš, kaj si 🤣🤣🤣 Ker dec ziher nisi, baba pa tudi ne hahaha. Ze vem, srednjega spola… ...prikaži več si. Tisto retardirano zmene 🤣 Krustina, tvoj gobec je vagina, glava je lupina in notri je praznina hahaha
nekrofil eeee, koga si danes zakuril in zraven onaniral. tupoglavi levičar, osamljen, jezen in rad vohaš drek. zguba primitivna, si razmišljal , da si narediš konec.
Krustina, kaksni brezjajčni buziji se skrivate za zenskimi nicki? Te je mami v sestrine flike napravljala, ko si bil pamž, danes pa ne veš, kaj si 🤣🤣🤣 Ker dec ziher nisi, baba pa tudi ne hahaha. Ze vem, srednjega spola… ...prikaži več si. Tisto retardirano zmene 🤣 Krustina, tvoj gobec je vagina, glava je lupina in notri je praznina hahaha
Hahaha, za babjim nickom skriva en brezjajčni pezde, bedni izgovor za moskega. Kaksne sorte izrojenci se to skrivate pod zenskimi nicki. A ste to kaksen klub buzerantov? 🤣 "Kristina" tvoj gobec je vagina, glava je lupina, notri pa praznina. Pa… ...prikaži več cvirn ji usesa skupi drži. Hahahaaaaaahohohooooo 🤣🤣🤣🤣🤣
Zvečer se bo stemnilo do nižin.
Finančna goljufija vam ne vzame le denarja – uniči vam preživetje, zaupanje in čustva. Ko sem izgubil svoje prihranke, sem se počutil brezupno. Nato sem našel strokovnjaka za izterjavo, ki je pregledal moj primer, odkril resnico in mi pomagal povrniti… ...prikaži več moja sredstva. Njihova profesionalnost in predanost sta vse spremenili. Če ste bili prevarani, ne obupajte – obstajajo strokovnjaki, ki vam lahko pomagajo dobiti denar nazaj.« Kontaktirajte jih prek trustwave.cyberdefense NA gmail com.
Ti sam prevarant.
Ta tip še bolj laže kot njegov šef Trontelj,, Sigurno je volilec levakof
pogrešam komentarje nekrofilov aaaa, dieta in ender3 brez pike. bo toča?
V bistvu je samo en nekrofil, ki šteje za dva, ker sta brata po stvarniku njunih nickov.
Ja kje pa piše da ne smem biti več krat Ender3 ali pa Ender.3,,, Vcasih sem tudi Jernej, pa slovenski3,, vcasih sem tudi Dieta , pa da vam ne pišem vse kar sem ,,Sem si naložil kar nekaj nickov za rezervo
nekrofil eeee, koga si danes zakuril in zraven onaniral. tupoglavi levičar, osamljen, jezen in rad vohaš drek. zguba primitivna, si razmišljal , da si narediš konec.
eeeee, nekrofil in sociopat
Hahaha, za babjim nickom skriva en brezjajčni pezde, bedni izgovor za moskega. Kaksne sorte izrojenci se to skrivate pod zenskimi nicki. A ste to kaksen klub buzerantov? 🤣 "Kristina" tvoj gobec je vagina, glava je lupina, notri pa praznina. Pa… ...prikaži več cvirn ji usesa skupi drži. Hahahaaaaaahohohooooo 🤣🤣🤣🤣🤣