Slovenija

Branko Gregorčič: Pred nami tri do pet vročinskih valov

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • tupa 22:01 04.julij 2026.

Zvečer se bo stemnilo do nižin.

• Ender.3 09:25 04.julij 2026.

Ta tip še bolj laže kot njegov šef Trontelj,, Sigurno je volilec levakof

• kristina6183 09:51 04.julij 2026.

pogrešam komentarje nekrofilov aaaa, dieta in ender3 brez pike. bo toča?

• slovenski3 10:39 04.julij 2026.

V bistvu je samo en nekrofil, ki šteje za dva, ker sta brata po stvarniku njunih nickov.

• Ender.3 11:39 04.julij 2026.

Ja kje pa piše da ne smem biti več krat Ender3 ali pa Ender.3,,, Vcasih sem tudi Jernej, pa slovenski3,, vcasih sem tudi Dieta , pa da vam ne pišem vse kar sem ,,Sem si naložil kar nekaj nickov za rezervo

eeee 13:59 04.julij 2026.

Krustina, kaksni brezjajčni buziji se skrivate za zenskimi nicki? Te je mami v sestrine flike napravljala, ko si bil pamž, danes pa ne veš, kaj si 🤣🤣🤣 Ker dec ziher nisi, baba pa tudi ne hahaha. Ze vem, srednjega spola ...prikaži več si. Tisto retardirano zmene 🤣 Krustina, tvoj gobec je vagina, glava je lupina in notri je praznina hahaha

• kristina6183 14:12 04.julij 2026.

nekrofil eeee, koga si danes zakuril in zraven onaniral. tupoglavi levičar, osamljen, jezen in rad vohaš drek. zguba primitivna, si razmišljal , da si narediš konec.

eeee 14:23 04.julij 2026.

Krustina, kaksni brezjajčni buziji se skrivate za zenskimi nicki? Te je mami v sestrine flike napravljala, ko si bil pamž, danes pa ne veš, kaj si 🤣🤣🤣 Ker dec ziher nisi, baba pa tudi ne hahaha. Ze vem, srednjega spola ...prikaži več si. Tisto retardirano zmene 🤣 Krustina, tvoj gobec je vagina, glava je lupina in notri je praznina hahaha

• kristina6183 23:17 04.julij 2026.

eeeee, nekrofil in sociopat

eeee 00:38 05.julij 2026.

Hahaha, za babjim nickom skriva en brezjajčni pezde, bedni izgovor za moskega. Kaksne sorte izrojenci se to skrivate pod zenskimi nicki. A ste to kaksen klub buzerantov? 🤣 "Kristina" tvoj gobec je vagina, glava je lupina, notri pa praznina. Pa ...prikaži več cvirn ji usesa skupi drži. Hahahaaaaaahohohooooo 🤣🤣🤣🤣🤣

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.