Slovenija
49729 ogledov

Vreme: Po snegu prihaja še znani zimski pojav, mnoge bo spravil v obup

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    luckyss1 15:17 04.december 2025.

Nas spravljajo v obup vaši naslovi...bolj bebavo res ne gre, pa kliki gor ali dol...Da vas ni sram beboti, ki bi naj bili novinarji..

• Gregsy 11:57 04.december 2025.

Sem se že ustrašil, da bodo krajši dnevi (znani zimski pojav).

• miha07 12:30 04.december 2025.

večino zime se načeloma dnevi daljšajo!

• Gregsy 12:35 04.december 2025.

Saj zato je senzacija, ker se sedaj še krajšajo. Ene to spravlja v obup. :))

• Yanez 13:46 04.december 2025.

Kompletno zimsko obdobje (21.12-21.3) se dnevi daljšajo. Prvi zimski dan je najkrajši v letu, zadnji pa je enakonočje. Tako je vedno bilo in vedno bo. Razen mogoče za novodobne novinarje...

• sandi76 19:52 04.december 2025.

Zelo sem vesel, da imam okna v stenah, tako si lahko vsak dan napovem vreme.

NickMason 07:30 05.december 2025.

Nekaj ne štima,stalno imamo sneg,samo bi bilo bolje da se to govori o debelini napadlega snega v milimetrih,do zdaj po napovedih ,bi morali imeti najmanj meter snega,snega pa nikjer,ali bolj simbolično,novice pa v polnem sjaju ,v bistvu dolgčas,

• Tone2K 07:04 05.december 2025.

Hvala ARSO. Zelo sem vam hvaležen za vaše včerajšnje vedeževanje. Tako sem si ze včeraj pripravil lopato, pa danes zjutraj sem vstal že ob 4ih zjutraj in do pasu zagazil v sneg, ter ga odmetal, da sem lahko z avtom ...prikaži več zapeljal od doma. Čestitam, vaša vedeževanja so res pika na I.

• irena213 18:25 04.december 2025.

Decembra sneg? Smo čist obupani!!!!!

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.