je vlada malo sfrizirala podatke, Jelko mora nujno na Krk napihnit bazen in streho na vikendu... zadnji poziv neprebolevnikom, da se okužijo, potem bo ta priložnost šla mimo, vlada ne bo več priznala okuženosti, virus bodo zbrisal iz besednjaka
ENI UVAŽAJO KORONO ENI UVAŽAJO CEPIVO ENI MASKE ENI PCR TESTE KI JIH PAKIRAJO DOMA V NESTERILNIH PROSTORIH SAMO DA SE GREJO BIZNIS AKTERJI .. OSTALE PA MAJO VSE ZA NORCE .. KI VERJAMEJO VOLKU IN RDEĆI KAPICI
Odkar sem začel delati na spletu od doma, zaslužim 95 USD na uro. Neverjetno, edino kar potrebuje je enostavno tipkanje in dostop d0 interneta.
Začel sem tukaj .......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦
Torej izgleda, da zbiranje tisočev protestnikov ni bilo nič škodljivo. Zakaj potem omejitev na 10?
je vlada malo sfrizirala podatke, Jelko mora nujno na Krk napihnit bazen in streho na vikendu... zadnji poziv neprebolevnikom, da se okužijo, potem bo ta priložnost šla mimo, vlada ne bo več priznala okuženosti, virus bodo zbrisal iz besednjaka
ENI UVAŽAJO KORONO ENI UVAŽAJO CEPIVO ENI MASKE ENI PCR TESTE KI JIH PAKIRAJO DOMA V NESTERILNIH PROSTORIH SAMO DA SE GREJO BIZNIS AKTERJI .. OSTALE PA MAJO VSE ZA NORCE .. KI VERJAMEJO VOLKU IN RDEĆI KAPICI
Vrhunska je vaša kvazi novinarska neumnost.
Ta dva maskirana kljuseta bi tudi že lahko enkrat zamenjali s čim drugim, ste res ubogi. Vam jaz pošljem kakšno novo sliko?
Niste pa napisali koliko se jih je testiralo!!!
Janša, tvoja napoved, da bo zaradi protestov v Ljubljani zelo naraslo število novih okužb, se ni uresničila!!! Koga boš sedaj zamenjal?
Kdo še sploh verjame tem vašim podatkom in diagramom.
Odkar sem začel delati na spletu od doma, zaslužim 95 USD na uro. Neverjetno, edino kar potrebuje je enostavno tipkanje in dostop d0 interneta. Začel sem tukaj .......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦