Slovenija
23 ogledov

"Vrnitev Jankovića bi pomenila konec koalicije"

Komentarjev 16
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • janezi 13:18 11.julij 2013.

Virantu ne verjamem.Ko gre za njegove koristi ni dosleden izrečenemu-letalske karte za njega,njegove-poslovni razred.

• ac-dc 21:10 11.julij 2013.

Ne mi o tem kdo je koliko pokradel. Tudi JJ ima dovolj grehov. Mogoče ne toliko družinskih kot Jankić. Ima pa prijatelje, ki jim je podaril Mecator, SCT, Vegrad, Kolinsko, Fructal, OMV, Merkur (kje so ta podjetja zdaj oz. kaj ...prikaži večj se dogaja z njimi?).... S čim pa so ti prijatelji (Bavči in ostali) zavarovali svoje kredite? Kurami, petelini in podobnimi zadevami...

• titty 11:58 11.julij 2013.

Zdaj lutka, prejšnjo vlado pa goljuf, lažnjivec, slepar....

• sweetdogs 11:50 11.julij 2013.

"Ta je v enem od intervjujev že napovedala, da se bo v primeru vnovične Jankovićeve kandidature umaknila." Lutka nam vodi državo.

• wingspan15 11:54 11.julij 2013.

Saj tako je bilo planirano.

• allstarr111 15:12 11.julij 2013.

Ko govoriš o DOB-u je tkole. Janša je tam že bil, in ravno te ki sedaj vodijo državo so ga tja poslali :) Bi pa zdej mogli IT Oboji ker edino tako bi bilo pravično.

• dragec 16:38 11.julij 2013.

tudi Virant naj gre iz politike

• dd 17:20 11.julij 2013.

Le kdaj se bodo tudi Jankovića poslali v zapor. Nešteto prevar, nezakonitosti, spletk in kraj, pa še vedno na prostosti.

• Šemefuky 19:22 11.julij 2013.

Prašičjeglavi, čimprej naj razpade koalicija, da končaš na smetišču parlamentarne demokracije. Ti in žlahtnik Zoki v tvojo guzicu ga spoki morata iz politike, ker se nam bruha ob vsaki vaši pojavni obliki ali vsaj spominu, da eksistirate. Virant, ti gnoj ...prikaži več človeški, ne hablaj neumnosti, ker ti ne bi šel iz koalicije, dokler te nebi iz nje odnesli. Fakaj se u dupe in goni se v 3PM.

• Specijalec 21:55 11.julij 2013.

se popolnoma strinjam! Za to da bi šli na smetišče zgodovine je bil čas ob osamosvojitvi...sedaj pa bo malo več truda potrebnega ampak vseeno upam, da se jih znebimo!

• 35affbb0ac5d7a7c598cd9cd2a388735b099c274 12:19 11.julij 2013.

Virant veliki poštenjak in pravičnik! Ali si že najdu račune za poceni letalske karte? In, Erjavec, vseskozi v vladi, a upokojenci iz leta v letu z manjšimi pokojninami in bolj revni. Bleferja, prevzemita vsak svojo odgovornost za bedo v Sloveniji. ...prikaži več še prej pejta polizat pete Kučanu, Jankoviču, Lukšiču, Hribarci, Stanovniku, Zemljariču, Senici in ostalim...

• joc2013 21:54 11.julij 2013.

Modrijani; Ti,ti,ti moja rožicaPreVirantska kulbica,kva že govoriško med jajci se potiš. Nabije ti ga vsak bedakki te pozna vsaj toliko kot Slak.Đabić aviacija ti dišia resno delo ti smrdi.Nakladačine tvoje zadrži ...prikaži več zase,ker grdo si ti prase.

• Specijalec 13:05 11.julij 2013.

Že vnaprej povem tole: nisem za Jankovića niti za Janšo! Ampak Janša je pokradel veliko manj kot Jankovič in njegova družina...oba bi pa morala biti že zdavnaj na dobu! Naslednje: se še spomnite, ko je Janša rekel o vstajah: to ...prikaži več je komunistična zarota...a ni zanimivo, da takoj ko je Janša padel ni bilo več Lačnih/ nezaposčenih ipd., da ne omenjam kdaj je bila nazadnje kakšna "vstaja"..glede na videno lahko gladko trdim, da je imel Janša prav, ko je rekel, da je šlo za komunistično zaroto! Nasldenje:, ko je bil Janša na oblasti se je Slovenija ravno začela počasi pobirati...pa so ga vrgli sedaj pa leva(komunistilčna") vlada izvaja iste oz. zelo podobne ukrepe, ki temeljijo na Janševih...pa noben nič ne reče, ni vstaj ipd., da ne omenjam, da prej smo vsaaj imeli človeka, sedaj pa imamo lutko za predsednico vlade...PA ŠE ENKRAT NISEM NE ZA JANŠO NITI ZA JANKOVIĆA! gdaj se boste ljudje v SLO zresnili in nehali voliti ene in iste "voluharje"?

• sprehajalec 21:21 11.julij 2013.

"Vrnitev Jankovića bi pomenila konec koalicije"je rekel bedak. Kao da ga sedaj ni nikjer. Ljudska modrost pravi;Lenčica mlada PS je paslaLenčica mlada PS je pasla,zraven Zokijeva detelj' je rasla,spanec posili ji ...prikaži veči trudne oči,čreda v Zokijevo detelj' zbeži.Mimo pa pride Zoli starejši,Lenčici pravi ino ji reče:»Ti si popasla detelj' mojo,jaz ti pa vzamem stranko za njo.«Lenčica mlada, dol pokleknila,Zokiju ga prav lepo potegnila:»Pusti mi stranko čredo mojo,ona je združena vedno z mano. .«

• Specijalec 22:02 11.julij 2013.

Vsi samo kradejo ampak če pogledamo realno je Janša pokradel veliko manj kot Janković& co., vsi pa imajo obilo masla na glavi! ampak če samo pogledamo koliko je kdo pokradel( primerjava desnica-levica) levica močno vodi....od TEŠ6 na levici do mariborske ...prikaži več škofije na desnici vsi samo kradejo mi davkoplačevalci pa plačujemo...koliko časa še rabi narod da spregleda? sicer pa je moje mnenje, da brez vojske v SLO ne bo šlo...ko bo vojska na cestah potem se pa bo kaj premenilo, prej pa nič....upam, da pridejo tanki čimprej na ceste :)

• mph 21:16 11.julij 2013.

Se povsem strinjam. Jankovič nima kaj iskati v politiki ali v tej stranki, dokler se ne potrdijo ali ovržejo ugotovitve protikorupcijske komisije. Seveda enako velja za jajoglavega, ki pa je že na treh sodiščih (Finska, Avstrija, Slovenija) spoznan za krivega ...prikaži več v aferi s podkupninami, pa je zaradi tega po mojem na bistveno slabšem za morebitni comeback.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.