Svet
40293 ogledov

Vročina, kot je ni bilo že sto let

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • bobubob 22:37 04.julij 2024.

Včasih se je moralo pljuvati na zahod, danes na vzhod. Sicer bi komu prišlo na misel pljuvati po lastni vladi.....ali pa morda še kaj hujšega - za vlado. Oziroma - za vlade. Leve ali pa za one, ki pravijo, da ...prikaži veča niso leve. Ščuvaj in ropaj.

• dare326 09:24 05.julij 2024.

Uf, kaj bo komarjev pa še permafrost se bo segrel.

ajda0 09:30 05.julij 2024.

Lepo, da Ruse vreme pogreje, ker imajo tako zelo ohlajeno srce, za druge !

• oneh 21:53 04.julij 2024.

Termometer mi za zunaj kaže 15°C. Če je takšna temperatura 3 dni zapored se mi vključi gretje s toplotno črpalko. Pravljičarji pa govorijo o rekordnih temperaturah. A mogoče v hladnem? In ker so levaki taki bedaki pa (ne več dolgo) ...prikaži več imamo svobodo in levaki- a še plešete?

• ico8 22:55 04.julij 2024.

Se vedno imam spredaj zimsko garderobo, zempra in ostalo sranjr. T-srti mi bodo splesneli… Spet tolcemo vse toplotne rekorde, prekleto segrevanje!

• Jernej65 23:40 04.julij 2024.

oneh in Ender dva obsedenca. Eden je ruknjen v levo stran glave, drug v desno stran.

• dzony006 06:59 05.julij 2024.

oneh 21:53 04.julij 2024 -- Polna Luna je 6. 7. , ONEH - u pa že danes kaplje d . . k na možgane. Kakšne veze pa ima vreme, in politika? Blagor ubogim na duhu !!! Če bi bil tiho, ...prikaži več, bi mogoče kdo mislil da si pameten. Tako pa ...

• oneh 09:28 05.julij 2024.

Do danes nisem vedel, da je mogoče brati z ušesi. Kako bi drugače slišal, kaj sem napisal? Če pa si bral na glas, si pa to rekel ti, ne jaz :):) . Se pa v biti strinjam s tvojo mislijo, ...prikaži več kateri so zapisal. Velja pa seveda za vse enako- tako zame, kot zate. In ker so levaki taki bedaki pa (ne več dolgo) imamo svobodo in levaki- a še plešete?

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.