Slovenija

Vrtovec o obtožnem predlogu: "Imam mirno in čisto vest"

Komentarjev 31
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Jernej65 18:05 13.junij 2026.

Ima čisto vest. Zanj je korupcija dovoljena in nič posebnega, dokler jo izvaja on.

• Idioti 12:20 14.junij 2026.

Bo ali je že z Ustavo določeno ,ne da bi vedel , lahko postane SLO vodilni politik samo oseba z kriminalno preteklostjo ali pa z obtožnico na sodišču ! V gnili USA takšni takoj odstopijo , do sodbe sodišča ! ...prikaži več! Pr nas se pa kurvini sinovi še usajajo po cajtengih , namest da bi se skril v mišjo lukno !

• Idioti 17:24 13.junij 2026.

To , k ti je vaški župnik dal tri zdrave marije za pokoro , mogoče že misliš , da si v duši čist in miren , samo to na sodišču bandit pač ne velja !

• majda6784 21:00 13.junij 2026.

Tudi za vas velja isto, kot za 4krogce. V resnici ne vem, kaj je huje: da nekoga blatiš z imenom "bandit", ali da sam sebe poimenuješ Idiot ...

• Ender3 21:21 13.junij 2026.

Primitivno in zavržno je menjavati up.imena, da zadovoljiš paranoično sektaško ideologijo..

• atamama 21:33 13.junij 2026.

Majda, saj veš kako je z odpustki, posebno če ima kler koristi....

• Idioti 12:24 14.junij 2026.

Pička blentava , moj NIK je v množini , če ne veš kaj je množina , 3 ali več .se pravi da nik velja za vas , jaz sem ednina . Če ti pa kaj ni všeč piš na Žurnal ...prikaži večal , da mi vrnejo moj stari NIK -Žurnalček ki so mi ga zbrisali , po 5 letih .pred 4 leti

• Idioti 12:29 14.junij 2026.

Kar se pa tiče uporabe besede bandit , velja pa za vsakega , ki misli , da je nad Državo , da lahko počne kar hoče , potem se pa še oglaša v cajtengih , da mu je dušica mirna ...prikaži več ! Jaz nimam v življenju nobene ga opravka s kazenskim sodiščem , za SLO politike je pa to zgleda pogoj , za zasedanje položaja ! Jaz pač tisti od redkih , ki lahko prvi vržejo kamen ! In ga mečem na vse bandite na SLO sceni !

mahatma2 19:19 13.junij 2026.

On ne more imeti mirne in čiste vesti , ker jo sploh nima. Je brezvestnež ,enako kot večina desnuharjev z plešastim komumajzarjem na čelu.

Leon 18:45 13.junij 2026.

Vrtovec o obtožnem predlogu: "Imam mirno in čisto vest"...in sedel bi na desnici sv. Janeza ,kot so te učili na teološki šoli .

• maček 17:58 13.junij 2026.

Seveda, kaj ne?nedolžen kot hostija.

• 4krogci 17:56 13.junij 2026.

"imam mirno in čisto vest" ... sepravi je že zdrndal 3 zdave marije na kolenih v zakristiji....pa je medtem župnik očistil zadnji vhod namesto duše! no ja kot se spodobi za današnji dan parade!

• majda6784 20:57 13.junij 2026.

4krogci, s tem komentarjem ste največ povedali o samemu sebi. Me zanima, če vas je toliko v hlačah, da bi se pod njim podpisali s svojim imenom in priimkom. Jaz s svojim komentarjem tega problema nimam.

• 4krogci 21:19 13.junij 2026.

6784..hud priimek drugače...iz kje pa izvira? Jesenovac al Aušvic? Ah kletni kletni...

• Ender3 21:24 13.junij 2026.

majda selšek jaz se z lažnimi imeni ne bi hvalil.

• majda6784 22:03 13.junij 2026.

Od kje so prišle številke, ne vem - jaz jih zagotovo nisem pisala. Glede na to, da je moja mami od svojega 8 pa do 12 leta v resnici preživela v nemških taboriščih, bi bila to zanimiva simbolika. Se pa ...prikaži več upam brez problema pod svoje komentarje podpisati, tudi s priimkom, kar za vaju ne morem trditi. Ender, nekoč so prihajali v zavetju noči in likvidirali - danes ti v varnem zavetju anonimnosti "junaško" razkrinkavaš druge ... Kar se pa teme članka tiče, pa počakajmo na epilog.

• 4krogci 16:49 14.junij 2026.

No Majda če pustimo vse članek na strani in se osredotočimo na vašo mamo…kako se (bi se) počutila, če ve (bi vedla) da njena hčer podpira oz. bolje rečeno zagovarja osebe, ki podpirajo osebe/ustanove, ki so jo pripeljale do grozne ...prikaži več izkušnje prezivetja otrostva v taboriscu??? Imam sam prednika ki so ga pokoncal v Ausvicu..obtozil po krivem ga pa lokalni župnik!

• majdas 20:12 15.junij 2026.

4krogci, moja mami je mene vzgojila. Bila je pokončna ženska; ona je bila tista, ki ni prenesla, da se človeka žali. Naučila me je, da se pogovarja o vsebini in ne o videzu (ali izobrazbi). Krivda pa se izreče na ...prikaži več sodišču. Žal mi je za vašega prednika, res. Dva stara strica mojega moža sta bila partizana. Padla 1943: eden izdan od partizana, drugi prestreljen do smrti od partizana, po bitki. Za oba so povedali soborci. Veste, to so bili težki časi in niti slučajno črnobeli. Odprta rana Slovenije.

StarMačk 21:22 13.junij 2026.

Tudi župan Moravč (očitno že bivši) Balažic je na sklicani tiskovni konferenci kategorično zatrjeval, da gre za umetno ustvarjen politični konstrukt in je njegova vest mirna in čista!? A glej ga zlomka, le par dni potem obvestil javnost, da odstopa ...prikaži več z funkcije župana!? No dopuščam možnost, da ga je v tem času res dohitela čista vest in mu naložila kaj je potrebno storiti, da kot politik ohraniš vsaj minimum verodostojnosti.

• Anči 19:37 13.junij 2026.

Vrtovec nima vesti, posledično ni ne čista ne mirna. In glede na to kar govori, tudi pameti nima.

• irena213 18:36 13.junij 2026.

Vladajo nam poštenjaki, moj lepi k...

Leon 06:35 14.junij 2026.

"Imam mirno in čisto vest ...je izjavil Marko Ivan Rupnik.

• slovenski3 07:42 14.junij 2026.

Zarazliko od tebe je bil Marko Ivan Rupnik vsaj dober jebač. Kaj pa ti?

• Dieta 09:14 14.junij 2026.

Janša še nikoli nil nezakonitega ni naredič. Vedno je bilo ali " krivosodje# ali " rdeči KPK". Sedaj Vrtovec ponavlja. ZGODOVINA SE PONAVLJA TITO------ NE PRIZNAJEM OVAJ SUD.

• iravadi 06:25 14.junij 2026.

Kot politik mirne in čiste vesti sigurno ne moreš imeti...

• Dieta 21:45 13.junij 2026.

Poznamo te metode. S tem je začel Janša. Zdaj ne bo odstopil Vrtovec po isti metodi. AMPAK MENIM, DA V PRIMERU OBSODBE TUDI NE BO ODSTOPIL IN BO KOT JANŠA TRDIL, DA GRE ZA POLITIČNO GONJO PROTI NJEMU.

kapucino 07:31 14.junij 2026.

še bojo letele glave

• atamama 21:34 13.junij 2026.

Kako je že tisto spreganje, laž, večja laž, politik...., kajne?

• indigokid 06:42 14.junij 2026.

ne može mu niko ništa, jaći je od sudbine zbog prodanovića :) zaboli jih sve kurac u kurac hahahahhahaah

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.