Svet

Vsa nenujna potovanja na Hrvaško odsvetovana

Komentarjev 15
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • onxxx 13:17 05.marec 2026.

Ma pejte u k, odsvetovali bi obisk dubaja ko so že vsi vedeli da se pripravlja vojna samo vi ne, pa če jih je že bilo potrebno evakuirati bi jih evakuirali v PRVO VARNO DRŽAVO in naj si sami urejajo ...prikaži več bivanje in prevoze nazaj boogi reeevčki.

• Ender3 13:23 05.marec 2026.

Jebe se turističnim agencijam za varnost. Važno je, da se aranžmaji prodajajo sami pa si z denarjem umivajo roke..

Leon 17:31 05.marec 2026.

In, če bi slovenska vlada pustila državljane v Arabiji bi se vsul val kritik o nesposobnosti...itak.

mahatma2 11:33 07.marec 2026.

Leon ....➕ Za edini normalni komentar pri tem članku👍👏

• Toma 14:38 05.marec 2026.

Tudi jaz nisem šel preko Kolpe že več kot 15 let. Naj jebejo koga drugega, mene ne bodo več!

Bozo53 15:36 05.marec 2026.

Leta 1999 sem bil zadnjič v ustašenlandu, nej se jebejo med sabo.

• Toma 18:17 05.marec 2026.

Jaz pa leta 85 zadnjič na morju ;-)

• Xman 15:08 05.marec 2026.

Tomson jih bo drago stal - turizma!

• Dieta 15:41 05.marec 2026.

Ustaštvo. Se spomnite kako se je SDS potegoval za nastop Perkovića v SLO, ki poje ustaške pesmi in se s publiko pozdravlja z ustaškimi pozdravi.... In imamo Slovence, kot Jana, ki ga obožujejo in hodijo na te koncerte.

• atamama 16:25 05.marec 2026.

Dieta, ne žali Janezove sekte.... Obstaja namreč tudi dokaz, da je bil Janez zelo velik domoljub, posnetek, ko pleše kolo in poje... druže Tito mi se ti kunemo....

• atamama 16:27 05.marec 2026.

Kako grdo pišejo o prijateljih našega Janeza, vrlega slovenskega sina. Zato pa, ker ni domoljubnih pesmi z domobransko tematiko pa so se v SDS odločili, da bodo peli in pili na takte hrvaške pesmi. Pravilno, saj so jim ribiči veliko pomagali, kajne?

• slovenski3 06:54 06.marec 2026.

Škoda, da Srbija tudi Slovenije ni uvrstila med države, v katere se potuje le v skrajni sili. Na ta način bi se obvarovali dotoka srbskih strokovnjakov, nekaj pa bi jih Srbiji lahko tudi vrnili. Stranska korist bi bila tudi konec ...prikaži več srbskega gospodarskega ter političega izčrpavanja Slovenije in zmanjšane najhujše mafijske gospodarske kriminalitete.

Gustl 07:16 06.marec 2026.

Lej, pa sam nared kej za ta svoj master plan... ;)

• rcaksbdkgzee 10:07 06.marec 2026.

Povečajte svoj реnis za vsaj 10 cm v samo 30 dneh, dosezite trdno еrеkcijо in poskrbite, da bo vaša punca dosegla vrhunec vsaj 5-krat zapored:-==> https://da.gd/bigpen

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.