Svet

Vsa nenujna potovanja na Hrvaško odsvetovana

Komentarjev 11
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • onxxx 13:17 05.marec 2026.

Ma pejte u k, odsvetovali bi obisk dubaja ko so že vsi vedeli da se pripravlja vojna samo vi ne, pa če jih je že bilo potrebno evakuirati bi jih evakuirali v PRVO VARNO DRŽAVO in naj si sami urejajo ...prikaži več bivanje in prevoze nazaj boogi reeevčki.

• Ender3 13:23 05.marec 2026.

Jebe se turističnim agencijam za varnost. Važno je, da se aranžmaji prodajajo sami pa si z denarjem umivajo roke..

Leon 17:31 05.marec 2026.

In, če bi slovenska vlada pustila državljane v Arabiji bi se vsul val kritik o nesposobnosti...itak.

• Toma 14:38 05.marec 2026.

Tudi jaz nisem šel preko Kolpe že več kot 15 let. Naj jebejo koga drugega, mene ne bodo več!

• Dieta 15:41 05.marec 2026.

Ustaštvo. Se spomnite kako se je SDS potegoval za nastop Perkovića v SLO, ki poje ustaške pesmi in se s publiko pozdravlja z ustaškimi pozdravi.... In imamo Slovence, kot Jana, ki ga obožujejo in hodijo na te koncerte.

• atamama 16:25 05.marec 2026.

Dieta, ne žali Janezove sekte.... Obstaja namreč tudi dokaz, da je bil Janez zelo velik domoljub, posnetek, ko pleše kolo in poje... druže Tito mi se ti kunemo....

• Xman 15:08 05.marec 2026.

Tomson jih bo drago stal - turizma!

Bozo53 15:36 05.marec 2026.

Leta 1999 sem bil zadnjič v ustašenlandu, nej se jebejo med sabo.

• Toma 18:17 05.marec 2026.

Jaz pa leta 85 zadnjič na morju ;-)

• atamama 16:27 05.marec 2026.

Kako grdo pišejo o prijateljih našega Janeza, vrlega slovenskega sina. Zato pa, ker ni domoljubnih pesmi z domobransko tematiko pa so se v SDS odločili, da bodo peli in pili na takte hrvaške pesmi. Pravilno, saj so jim ribiči veliko pomagali, kajne?

Mia23m 22:12 05.marec 2026.

I⁠š⁠če⁠š d⁠ek⁠le z⁠a еno n⁠o⁠č💋? D⁠ob⁠rod⁠oš⁠l⁠i - https://sex21.fun

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.