Želel sem napisati nekaj podobnega. Pokazalo se je, da so vsa covid cepiva potencialno nevarna. Da pa bi bodoče naše mlade mamice cepili z dokazano potencialno najbolj nevarnim, pa je res 'malo mimo', če uporabim Janševo priljubljeno frazo.
Le zakaj bi cepivo vrgli proč? Shranite ga in bo počakalo. Če pa ne more počakati, dajte takoj v medije obvestilo, da lahko še isti dan pride na cepljenje, kdor želi.
folk je pameten, končno
Pri nas pa bi maturante pocepili z AZ, samo da cepivo ne bi šlo v nič. Dobro, da imamo pametno mladino!
Želel sem napisati nekaj podobnega. Pokazalo se je, da so vsa covid cepiva potencialno nevarna. Da pa bi bodoče naše mlade mamice cepili z dokazano potencialno najbolj nevarnim, pa je res 'malo mimo', če uporabim Janševo priljubljeno frazo.
Friderik1950 sem mislila, da boš rekel, da je pa to celo za Janeza preveč.
Smo v obdobju, ko ne veš komu bi zaupal, dejstvo pa je, da ljudje zaradi enega shita dejansko umirajo! Dokazano.
Cepivo astra zenece je treba bojkotirati. Preveč ljudi je že umrlo zaradi tega zmazka.
Le zakaj bi cepivo vrgli proč? Shranite ga in bo počakalo. Če pa ne more počakati, dajte takoj v medije obvestilo, da lahko še isti dan pride na cepljenje, kdor želi.