Slovenija
14 ogledov

Vsaka tretja nesreča povezana s hitrostjo

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • maneken 10:52 22.avgust 2011.

    "Vsaka tretja nesreča povezana s hitrostjo"--napišite raje: vsaka nesreča povezana s premikanjem prometnih udeležencev, boste bolje zadeli.

  • privat 10:06 28.avgust 2011.

    visoka hitrost... naj raje iščejo morilce, tatove in politike ki to usvarjajo! Ne pa hitrost,smrkle na cesti,jrm....gremo delat plava nes..na..ga

  • nergač 09:49 22.avgust 2011.

    V divji državi brez kvalitetnega sodstva so te plenilske akcije navaden državni terorizem nad državljani. To je področje kjer ne prodreš z nobeno logiko, argumenti, pametjo in znanjem, policisti ti ponujajo le nekakšno "glihanje" -cenkanje in pa slavno "polovico" kAZNI ...prikaži več ...Idiotizem eden večji od drugega. Lahko je nam, domačinom, ki vemo za vsak grm, kjer se skrivajo policaji, ko pa vidim, kaj počnejo med nesrečneži iz tujine, ki jim ni nič jasno, se pa lahko samo zamislim.

  • Žurnalček 16:20 22.avgust 2011.

    Od metulazmov , ki sedijo v raznoraznih odborih za varnost v prometu , bi pričkoval veliko bolj pametno razdelitev vzroka nesreč. Ali si lahko zamislite , da pod tehnično okvaro , kot vzrok nesreče ni nobene od leta , kaj ...prikaži večj od leta , od začetka fičkotov v SLO !! Odpadlo kolo, ja ker ga najdejo nenormalno proč, zatajitev sistemov pri prehitevanju , pa niti slučajno ne poznajo. Meni so do sedaj že 4x odpovedale zavore -44 let vožnje - pa se zaradi tega nisem niti zaletel, niti ubil, čeprav je bila v tistih momentih hitrost ogromno prevelika, za avto brez bremz. Kolkrat se mi je strgala zajla od gasa se niti ne spomnim-prehitevanje-, odpadlel mi je cel nožni sklop na AMI-ju, pa se nisem zaletel, iztrelila svečica iz bloka in ostal na enem celindru. Toliko teh napak med vožnjo in prehitevanjem samo pri meni , v statistiki pa nobenega karambola zaradi teh . napak.Danes je dovolj , da ti crkne rač. v avtu med prehitevanjem pa si mrzu, ampak statistika tega ne pozna !

  • Niko_K_ 08:48 27.avgust 2011.

    Kaj pa vzdrževanje cest? A slabe ceste pa niso noben vzrok za nesrečo?Kaj pa nesreče na enem in istem odseku? To je samo "neprilagojena hitrost", ker včasih človek dobi občutek, da se nekomu ne da napisati nič drugega, kot ...prikaži več samo to na zapisnik.

  • Žurnalček 15:02 13.oktober 2011.

    Spet ena pametna izjava tistih , ki za takšne trapaste izjave dobivajo še plačo !! Če ne bi bilo hitrosti, tudi nesreč ne bi bilo , bedaki !

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.