Od angleškega agenta lahko priakujemo samo povečanje izdatkov za obrambo, kar v prevodu pomeni več denarja za propadlo državo Ukrajino ! Upam, da se ne vrne iz nje !
Bi jim dal jaz orožje.Ko pride do sranja pa se prav tile kravatarji lotijo pobega stoletja.Pobašejo denar in ajmo v tople kraje,klinc gleda državo pa folk,sam,da je moja glava cela.
Pištole rabijo, da lahko naredijo samomor, preden jih likvidirajo !
Rabijo,ker jih kmalu nihče ne bo več želel ščititi in varovati.
Naj se gredo rusko ruleto, Janez naj to naredi s polnim nabojnikom...Golazen militantna...
Ko se bo ljudstvo vstalo proti njim ga bodo zagotovo potrebovali za svoj konec
Od angleškega agenta lahko priakujemo samo povečanje izdatkov za obrambo, kar v prevodu pomeni več denarja za propadlo državo Ukrajino ! Upam, da se ne vrne iz nje !
Ne bi se branil enega kompleta. V teh časih je to koristno. Ampak tile voditelji-za večino njih je to 'zelena vrvica'?
Oborožite se , pripravlja se vojna ...kliče NATO . Ali se državljani EU zavedamo nevarnosti vojne v EU ? PROTI VOJNI ...za naše otroke gre ?
Za nekatere od njih bi bilo dovolj, če bi jim zraven priložili en sam naboj s posvetilom, dobro ga izkoristite...
Bi jim dal jaz orožje.Ko pride do sranja pa se prav tile kravatarji lotijo pobega stoletja.Pobašejo denar in ajmo v tople kraje,klinc gleda državo pa folk,sam,da je moja glava cela.
Lepa gesta, naredil jih je vse pripravljene na zadnje dni v bunkerju, ko jim bo Rus potrkal na vrata.
Zakaj niso sprobal orozja ze tako tam??
Kako hudiča bi pa "pištoli razorožili"??? Kdo pa piše te članke?
Luba Gela, kakšno darilo...
Tile komentatorji so primitivni in še slabo pismeni.
Ti zgleda bolj ceniš Šiptarske komentarje ?!
Tisto pištolo bo še rabil,ko bo bežal iz Slovenije u šiptarijo.