hmmm- najprej naj delodajalec naredi delovno mesto "od doma"- torej naj mi opremi del sobe z belimi paravani da se ne vidi NIČ mojega stanovanja. . drugič zarad mene me lahko gleda 8 ur. tako kot na šihtu in tudi… ...prikaži več lahko gleda zaslon računalnika, ki mi ga bo ON dostavil. kaj jest delam na MOJEM , četudi med službo ga nič ne briga. NIČ. delodajalca naj briga REZULTAT dela. dobi se naloga, časovni termin in adijo ! ko se delo odda se preveri ali je ok in ali je praj ali pozneje. čao !
Finančna goljufija vam ne vzame le denarja – uniči vam preživetje, zaupanje in čustva. Ko sem izgubil svoje prihranke, sem se počutil brezupno. Nato sem našel strokovnjaka za izterjavo, ki je pregledal moj primer, odkril resnico in mi pomagal povrniti… ...prikaži več moja sredstva. Njihova profesionalnost in predanost sta spremenili vse. Če ste bili prevarani, ne obupajte – obstajajo strokovnjaki, ki vam lahko pomagajo dobiti denar nazaj.
Stopite v stik z nami še danes prek trustwave.cyberdefense na gmail co..
Pri nas so obelodanili, da bodo na pobudo šefa preverili zgodovino posnetkov zaslona. Jaz sem rekel, da me boli kurac ker jih vsekakor v takšnem primeru (da mi kaj očitajo) tožim in zmagam! Sem se tudi prerekal z IT policaji… ...prikaži več na Slo-tech in sem jih poslal v 3 krasne!
Toma, nikjer ne bi želeli imeti zaposlenega s takšnim izrazoslovjem, kot ga prikazuješ ti. Pravljico, da si kar prinesel svoj računalnik v službo in delal z njim, pa pripoveduj otrokom.
Jaz se ne dam! Če oni uporabljajo grde prijeme jih lahko tudi sam. Baš sem v ta namen kupil mini računalnik in užival v svobodi! Kolegi pa so mečkali telefonček med prsti.
To je zalezovanje na delovnem mestu.
Mobing
hmmm- najprej naj delodajalec naredi delovno mesto "od doma"- torej naj mi opremi del sobe z belimi paravani da se ne vidi NIČ mojega stanovanja. . drugič zarad mene me lahko gleda 8 ur. tako kot na šihtu in tudi… ...prikaži več lahko gleda zaslon računalnika, ki mi ga bo ON dostavil. kaj jest delam na MOJEM , četudi med službo ga nič ne briga. NIČ. delodajalca naj briga REZULTAT dela. dobi se naloga, časovni termin in adijo ! ko se delo odda se preveri ali je ok in ali je praj ali pozneje. čao !
Finančna goljufija vam ne vzame le denarja – uniči vam preživetje, zaupanje in čustva. Ko sem izgubil svoje prihranke, sem se počutil brezupno. Nato sem našel strokovnjaka za izterjavo, ki je pregledal moj primer, odkril resnico in mi pomagal povrniti… ...prikaži več moja sredstva. Njihova profesionalnost in predanost sta spremenili vse. Če ste bili prevarani, ne obupajte – obstajajo strokovnjaki, ki vam lahko pomagajo dobiti denar nazaj. Stopite v stik z nami še danes prek trustwave.cyberdefense na gmail co..
Pri nas so obelodanili, da bodo na pobudo šefa preverili zgodovino posnetkov zaslona. Jaz sem rekel, da me boli kurac ker jih vsekakor v takšnem primeru (da mi kaj očitajo) tožim in zmagam! Sem se tudi prerekal z IT policaji… ...prikaži več na Slo-tech in sem jih poslal v 3 krasne!
Ker so bile omejitve vedno hujše, sem prinesel svoj računalnik v službo in so se lahko jebali vsi po spisku!
Toma, nikjer ne bi želeli imeti zaposlenega s takšnim izrazoslovjem, kot ga prikazuješ ti. Pravljico, da si kar prinesel svoj računalnik v službo in delal z njim, pa pripoveduj otrokom.
janez je hlapček, hojladrija, hojladro. bebavi hlapček
Jaz se ne dam! Če oni uporabljajo grde prijeme jih lahko tudi sam. Baš sem v ta namen kupil mini računalnik in užival v svobodi! Kolegi pa so mečkali telefonček med prsti.
ja, janez dieta, ender3 so buziji, friedrich pa zoofil,smo že pri njih da jih aretiramo.pogrešal jih bom, kakorkoli, primitivci iz posebne šole.
A le vsakih 10 minut? Windows 11 zajame posnetek zaslona vsakih 5 sekund, kaj počne s kamero?...
Ah, dej ne govori neumnosti....