Skrajni čas, da dobimo trdno in spet uspešno vlado, Desno seveda. Na žalost le Bajuka ni več, da bi bil spet najbolj uspešen financ minister EU. Na področju financ so levi največja katastrofa za državo in ljudi. Skrbijo le zase… ...prikaži veče in svoje privilegije.
Zato ker nimamo takšnega človeka ki bi bil pripravljen prevzeti rizik neuspeha,kateri ni mali.Tudi Jankovič ga nebi prevzel če njemu in njegovi družini ne bi tekla voda v grlo ob vse bolj očitni verjetnosti bližnjega kazenskega pregona vsaj nekaterim v… ...prikaži več njegovi družini.To mu je očitno zadnja možnost,da reši kar se rešiti da.
ne vem zakaj ni tretje opcije, nobene
En dober slovenski komad gre tako:Napisi padajo, padajo v blato.....
Jsaz bi kliknu tretjo opcijo :D
hvala bogu da nisem bil na volitva . Nimam na to pravice v kazenskem postopku sem, pa tudi službe ne dobim zaradi tega . ZAKON JE ZA VSE ENAK!!!
Skrajni čas, da dobimo trdno in spet uspešno vlado, Desno seveda. Na žalost le Bajuka ni več, da bi bil spet najbolj uspešen financ minister EU. Na področju financ so levi največja katastrofa za državo in ljudi. Skrbijo le zase… ...prikaži veče in svoje privilegije.
Ne me imeti za norca in mi prodajati kretenizem, da je Janković "levičar". Mogoče le grabi z levo roko? Tako kot si muslimani s to roko rit umivajo.
Ivan misli vse prodat, kar pa nebo prodal bo pa podaril RKC. In po kaki tvoji logiki bo on rešil kar se rešiti da. Bo rešil banke?
Zato ker nimamo takšnega človeka ki bi bil pripravljen prevzeti rizik neuspeha,kateri ni mali.Tudi Jankovič ga nebi prevzel če njemu in njegovi družini ne bi tekla voda v grlo ob vse bolj očitni verjetnosti bližnjega kazenskega pregona vsaj nekaterim v… ...prikaži več njegovi družini.To mu je očitno zadnja možnost,da reši kar se rešiti da.
kaka desna vlada...kdo je volil desno vlado?? Kaj ni zmagal Janković?? Kaki so to ljudje da se poščijejo na voljo svojih volilcev??