V prvem krogu gre razumljivo moj glas Kordišu, v drugem krogu pa nejanšistu.
Kar zadeva te "ankete", katerih namen je ustvarjat javno mnenje, pa bi jih morali prepovedat z zakonom. V vseh primerih.
Slovenija potrebuje predsednika umirjenega diplomata in ne strankarskega predstavnika ,ki bo spodbujal nacionalizem in fašizem kot se dogaja sedaj na Balkanu in sosednjih državah . Vso srečo pri volitvah vam želim in zdravo pamet .
V bistvu niti ni pomembno kdo bo imel to funkcijo, ni pa dobro, da bi bil vrhovni poveljnik slovenske vojske kakšen Janšev podrepnik..
V prvem krogu gre razumljivo moj glas Kordišu, v drugem krogu pa nejanšistu. Kar zadeva te "ankete", katerih namen je ustvarjat javno mnenje, pa bi jih morali prepovedat z zakonom. V vseh primerih.
Slovenija potrebuje predsednika umirjenega diplomata in ne strankarskega predstavnika ,ki bo spodbujal nacionalizem in fašizem kot se dogaja sedaj na Balkanu in sosednjih državah . Vso srečo pri volitvah vam želim in zdravo pamet .
Moj glas gre Sabina Senčar
Čim več ljudi na volišča, da bo izid tak kot na parlamentarnih volitvah!
joze356, kdor ne ve koga in kaj se voli je res bolje da ostane doma! In še informacija za telebane: volilili bomo predsednika države!
Ne bom šel na volitve, saj vlada nič ne naredi za upokojence
Bravo, Janšo nazaj na oblast, ker je toliko naredil za vas upokojence. :-)
Takšni ,ki ne hodijo na volitve so potem vedno glasni .
V informacijo jozetu356: Volili bomo predsednika države in ne vlade! In za tiste ki ne vedo kaj in koga volimo je res najbolje da ostanejo doma!